Bukums svētkos dāvina sava albuma bezmaksas lejupielādes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunā gada priekšvakarā grupa «Jānis Bukums» dāvina Latvijai sava albuma «Dzīvs un savādāks» bezmaksas lejupielādes. Neierobežotas bezmaksas lejupielādes iespēju rokmūzikas cienītāji varēs lietot, sākot ar 11. decembri, grupas mājas lapā www.janisbukums.com. Tajā pašā dienā sāks darboties arī speciāla mobilā aplikācija albuma bezmaksas lejupielādēm.

«Ir svētku laiks, kad dāvināt ir tik dabiski. Arī mēs esam nolēmuši dāvināt visai Latvijai vienīgo un dārgāko, kas mums ir, – savu mūziku - un piedāvājam neierobežotas mūsu pirmā albuma «Dzīvs un savādāks» bezmaksas lejupielādes. Ceram, ka rokmūzikas fani to novērtēs! Šobrīd grupa jau intensīvi strādā pie otrā albuma «Ugunslietus» ieraksta, un tas būs mūsu mūzikas kvalitatīvs un konceptuāli tīrs turpinājums, enerģisks un stilistiski vienots. Albumā būs 10 jaunas dziesmas, un, turpinot tradīciju, viena kaverversija. Latvija var!» saka grupas līderis Jānis Bukums.

Rokmūziķis Bukums Latvijas mūzikas apritē pēc ilgāka klusuma perioda atgriezās šā gada pavasarī, izveidojot grupu «Jānis Bukums», izdodot un prezentējot savu pirmo albumu «Dzīvs un savādāks».

Grupā «Jānis Bukums» muzicē vokālists un grupas līderis Jānis Bukums, ģitārists Arturs Račinskis, basists un taustiņinstrumentālists Andrjus Jaņuns, ģitārists Artūrs Liede un bundzinieks Filips Batarags.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu