«Meitenes ar pūķa tetovējumu» turpinājumu uzņems bez Kreiga un Maras?

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Kinostudija «Sony» plāno uzņemt filmas «The Girl With the Dragon Tattoo» («Meitene ar pūķa tetovējumu») turpinājumu ar jauniem galveno lomu tēlotājiem, vēsta kino industrijas žurnāls «The Hollywood Reporter». Anonīmi informācijas avoti žurnālam atklājuši, ka studija to uzskatot par iespēju no jauna sākt uz zviedru rakstnieka Stīga Lārsona grāmatām balstīto filmu sēriju. Nākamajā filmā vairs neatgriezīsies aktieri Daniels Kreigs un Rūnija Mara, kuri spēlēja galvenās lomas.

«Sony» plāno ekranizēt nevis otro Lārsona grāmatu «The Girl Who Played With Fire» («Meitene, kas spēlējās ar uguni»), bet gan septembrī iznākušo romānu «The Girl in the Spider’s Web», ko pēc Lārsona nāves sarakstīja Dāvids Lāgerkrancs.

Vārdā nenosaukts informācijas avots norāda, ka jau sāktas pārrunas ar britu scenāristu Stīvenu Naitu, kurš varētu adaptēt romānu kino.

Režisora Deivida Finčera filmas «The Girl With the Dragon Tattoo» globālie kases ieņēmumi bija 223 miljoni ASV dolāru (205 miljoni eiro). Pēc tam scenāristam Stīvenam Zailinam par «The Girl Who Played With Fire» scenārija izveidošanu tika samaksāta ar septiņiem cipariem rakstāma summa. Taču tika nolemts, ka kinolentes uzņemšana ar Džeimsa Bonda franšīzes zvaigzni Danielu Kreigu un «Oskara» balvas nominantes Maras piedalīšanos būšot pārāk dārga. Tiek baumots, ka, nevēloties pazaudēt scenārijā ieguldīto naudu, studija varētu ekranizēt otro grāmatu pēc tam, kad iznāks uz «The Girl in the Spider’s Web» balstītā filma.

Kino vietne «TheWrap» vēsta, ka ticamākā pretendente uz galvenās varones Līsbetas Salanderes lomu esot zviedriete Alīsija Vikandere.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu