Kašers publiski raidījumā atzīstas mīlestībā savai otrajai pusītei!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Rīgas stila pavēlnieks 5. raidījumā uzvaru beidzot izcīnīja Dāvids, šobrīd atstājot kopējo rezultātu 3:2, tomēr Denisa labā.

Šīs nedēļas tēma un komandu uzdevums bija «Ielu stils - Ņujorka, Londona, Tokija», visu tērpu komplektus sagatavojot modes uz izklaides centrā Rīga Plaza.Visus tērpus vērtēja ļoti mākslinieciska un radoša žūrija - modes mākslinieks Bruno Birmanis, grupas «Triana Park» soliste Agnese Rakovska un modes pasākumu režisore Kristīne Rudzinska. Raidījums izvērtās ļoti spraigs, jo Dāvida un Denisa konfilkts tikai turpina pieņemties spēkā un šajā raidījumā jau Deniss uz Dāvida komentāriem nepalika vienaldzīgs un atcirta ar tikpat asiem komentāriem,

Turpretī, raidījuma vadītājs Kašers šajā vakarā bija uz īpaši pozitīvas nots, jo raidījuma laikā paziņoja, ka ir iemīlējies un atzinās mīlestībā jaunajam sirdsāķītim, kurš arī bija ieradies raidījumu vērot klātienē.

Vai Dāvids nākamajā raidījumā izlīdzinās rezultātu? To skaties jau sestdien, 24. oktobrī, plkst. 21:00. Visi arī laipni gaidīti, raidījumu skatīties klātienē, RīgaTV24 studijā. Ieeja no plkst. 20:00, bez maksas. Rīgas stila pavēlnieku atbalsta «Rīga Plaza» un Torley.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu