Novembrī pirmizrādi piedzīvos Jāņa Skuteļa jaunā stāvizrāde «Politika»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinoteātrī «Splendid Palace» 12. novembrī pirmizrādi piedzīvos improvizatora Jāņa Skuteļa jaunā stāvizrāde «Politika», informēja «Comedy Kit» pārstāvji. «Politika» ir jau septītā Skuteļa veidotā stāvizrāde, un līdzšinējās guvušas lielu skatītāju atsaucību.

«Izrādes idejas un teksta autors ir nonācis pie profāna cienīgas atziņas, ka sensenos laikos pēkšņi tapa zināms, ka viens cilvēks nevar visu. Tāpēc produktivitātes un ērtības labad tika nolemts atsevišķas lietas uzticēt citiem. Tā radās darba dalīšana. Bet diemžēl tā radās ne tikai darba dalīšana, tā radās arī - tā vairs nav mana darīšana. Un, pateicoties tam, radās politika,» atklāja izrādes autors un izpildītājs Skutelis.

Izrādē «Politika» tiks runāts par to, cik šī atziņa par politiku ir patiesa, cik vispār adekvāts ir vārda «patiess» lietojums vienā teikumā ar vārdu «politika» un, protams, arī par citiem fundamentāliem jautājumiem, kas cilvēkiem ikdienā «pinas pa kājām».

Līdz šim Skutelis skatītājiem piedāvājis tādas stāvizrādes kā «Mhmm», kas tika demonstrēta 2009.gadā, «Love» - 2010. gadā, «Paranoja» - 2011. gadā, «Optimistika» - 2012. gadā, «Splendid» - 2013. gadā, bet pagājušajā gadā skatītāji tika izklaidēti izrādē «Viens».

Biļetes iepriekšpārdošanā uz stāvizrādi «Politika» var iegādāties «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu