Cīņa: Dāvids pret Ševeļovu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Skandalozais modes mākslinieks Dāvids atgriezies modes aprindās. Viņa pirmais uzdevums ir pierādīt, ka tieši viņš ir vislabākais modes eksperts un zina, kā vislabāk tērpties tagad. Visi šie padomi būs vērojami RīgaTV 24 raidījuma «Rīgas stila pavēlnieks» jaunajā sezonā no 19. septembra.

Zināms, ka modes mākslinieks Dāvids ir slavens ar savu skarbo raksturu un mēdz skarbi izteikties. Šoreiz par savu «upuri» viņš ir izvēlējies modes blogeri Denisu Ševeļovu, kurš nebūt nav «uz mutes kritis» un spēj stāties pretim visiem Dāvida impulsīvajiem tekstiem.

Foto: publicitātes

Jau raidījuma publicitātes materiālu veidošanas laikā Dāvids un Denis apmainījās ar dažādām replikām. Piemēram, Deniss apbrīnoja to, cik Dāvids ir tievs, bet savukārt Dāvids to neuztvēra kā komplimentu un atcirta, ka divreiz tievāks par Denisu tiešām ir. Taču gala vārds piederēja Denisam, kurš paziņoja, ka Dāvids, diemžēl ir divas reizes vecāks.

Abi ekstravagantie modes lietpratēji sacentīsies jaunajā «Rīgas Stila pavēlnieka» sezonā kanālā RīgaTV 24. Katru sestdienu modes eksperti sacentīsies par titulu Rīgas stila pavēlnieks, veidojot stilu modeļiem 3 dažādās cenu kategorijās. Kā ierasts, raidījuma «Rīgas stila pavēlnieks» modeļi nav profesionāļi, bet gan sievietes un vīrieši, kas kaut vienu reizi mūžā vēlas izmēģināt, kā ir iejusties modeļa lomā. Denisa Ševeļova un Dāvida izveidotos tērpu komplektus vērtēs ne vien skatītāji, bet arī pazīstamākie modes nozares pārstāvji Latvijā.

Foto: publicitātes

«Rīgas Stila pavēlnieks» no 19. septembra katru sestdienas vakaru pulksten 21:00 tiešraidē kanālā RīgaTV 24 vai nāc un vēro klātienē Blaumaņa ielā 32.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu