Lielo leļļu un talismanu svētkiem pieteikušies vairāk nekā 20 dalībnieku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

«Rīgas svētku 2015» programmas ietvaros 16.augustā plkst. 11.00 - 14.00 Rīgā jau sesto reizi notiks Lielo leļļu un talismanu svētki, kuriem pieteikušies vairāk nekā 20 dalībnieku. Lai noskaidrotu Latvijas gada talismanu, pasākumā pulcēsies uzņēmumu, iestāžu un privātās lielās lelles un talismani no visas Latvijas.

Neiztrūkstoša Lielo leļļu un talismanu pasākuma sastāvdaļa ir svētku gājiens pa Rīgas ielām un titula «Latvijas gada talismans» noskaidrošana. Par šā gada titulu cīnīsies vairāk nekā 20 talismanu no visas Latvijas. Svētkos un gājienā savu dalību ir apstiprinājuši Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta talismans Ifiņš-Pifiņš, Rīgas pašvaldības policijas suns Rotto, Rīgas svētku Gailis, viens no pagājuša gada spilgtākajiem talismaniem Rīgas Bebrs, Jelgavas pilsētas Alnītis, vienmēr atraktīvā «Stargorod» Cūciņa, Siguldas «Tarzāns», Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra lielā lelle LeNeSOns, par labiem darbiem gādās «Labo darbu» talismans Gūdijs, lielais CrazyDonuts Virtulis, kā arī pirmo reizi svētkos un gājienā piedalīsies SIA «Kārtīgais» talismans Kārtīgais Apsaimniekotājs, «Sadales tīkla» Elektrozinis un daudzi gan iepazīti, gan arī jauni talismani un lielās lelles.

Svētku gājiens sāksies plkst. 12.30 no Esplanādes un dosies uz 11.novembra krastmalu, tā laikā skatītāji, balsojot par savu favorītu, noteiks, kurš šogad tiks saukts par Latvijas gada talismanu - lielo lelli. Pasākuma noslēgumā plkst. 14.00 dalībnieki kopā ar svētku apmeklētājiem vienosies kopīgā dejā rokenrola ritmos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu