Kanāls «HISTORY» tagad arī Latvijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piesakot sevi Latvijas tirgū, pasaulē pazīstamais izklaides kanāls «HISTORY» ceturtdien, 5.jūnijā, sāk demonstrēt jaunu kaskadieru šovu «American Daredevils» («Amerikāņu pārgalvji») - tajā ikvienam asu izjūtu cienītājam būs iespēja satikt bezbailīgus vīrus, kuri ik uz soļa izaicina nāvi, veicot ekstrēmus un šokējošus trikus, pastāstīja kanāla sabiedrisko attiecību konsultante Tija Ezeriņa.

«HISTORY» aizved skatītājus aizraujošā ceļojumā cauri gadsimtiem līdz mūsdienām, stāstot par nozīmīgiem notikumiem un leģendārām personībām pagātnē un tagadnē. Kanālā skatāmie augstas kvalitātes raidījumi mainīs tavus pieņēmumus par vēsturi, parādot labi zināmus notikumus jaunā gaismā un atklājot līdz šim vēl nezināmas vēstures lappuses.

Dramatiski piesātinātais realitātes šovs «Amerikāņu pārgalvji» ir raidījums, kuru «HISTORY» nodod Latvijas televīzijas skatītāju vērtējumam jūnijā. Raidījuma varoņi - vairāki kaskadieri - ir īpaši. Kāpēc? Jo, ceļojot pa visu Ameriku, viņi parāda savas spējas dzīvajā priekšnesumā bez iepriekšējas sagatavošanās!

Foto: publicitātes

Šiem vīriem nav nekā neiespējama - viņi izpilda neticami sarežģītu triku plejādi, izmantojot motociklus un automašīnas, aizdedzinot sevi un lecot no daudzstāvu namiem. Viņi riskē ar veselību un dzīvību, veicot neskaitāmus trikus sprādzienu un uguņošanas laikā.

Jaunais realitātes šovs satricinās tavus priekšstatus par cilvēka spēju robežām un liks apšaubīt visus fizikas likumus!

Iepazīsties ar vienu no vīriem - Spenkiju Spengleru. Savas vairāk nekā 40 gadu ilgās karjeras laikā Spenkijs kļuvis par leģendu. Viņš veicis 22 tūkstošus dzīvībai bīstamu triku, tāpēc ieguvis pasaulē meistarīgākā profesionālā kaskadiera titulu! Šis pārgalvis ar trikiem aizraujas jau kopš 12 gadu vecuma, kad neatlaidīgi centās ielauzties Holivudas aizkulisēs, lai iepazītu kaskadieru darba ikdienu.

Par spīti nepārtrauktajai balansēšanai starp dzīvību un nāvi neviens šova varonis nespēj savu dzīvi iedomāties bez nepārtrauktās adrenalīna devas. Kaskadieris - tas nav tikai darbs, tas ir dzīvesveids!

Amerikāņu pārgalvji iedvesmu smeļas visu laiku slavenākā amerikāņu kaskadiera Īvela Knīvela mantojumā. Knīvels ievērību guva, pateicoties sirdi plosošiem trikiem ar motociklu, karjeras laikā viņš lauzis kaulus veselas 37 reizes!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu