Džordžs Maikls atkal nogādāts slimnīcā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grieķu izcelsmes britu dziedātājs Džordžs Maikls (George Michael) pirms nedēļas sabrucis un ticis nogādāts slimnīcā. 22. maijā ap plkst. 8 pēc vietējā laika uz Maikla māju Londonā tika izsaukta neatliekamā medicīniskā palīdzība. Ārsti pie dziedātāja pavadīja četras stundas, bet pēc tam aizveda uz slimnīcu.

Maikla aģents atteicies izpaust sīkākas ziņas. «Džordžam Maiklam slimnīcā tika veiktas analīzes. Vairāk man nav, ko teikt,» viņš sacīja.

Kā jau ziņots iepriekš, 2011. gadā smaga plaušu karsoņa dēļ Maikla dzīvība karājās mata galā. Pēdējos gados viņš cīnījies ar vairākām nopietnām problēmām, tostarp depresiju un narkotiku atkarību.

Pērn Maikls cieta autoavārijā, izkrītot no braucošas mašīnas.

Gada sākumā bijušais popgrupas «Wham!» dalībnieks sacīja, ka pusotru gadu neesot lietojis narkotikas. «Esmu pilnībā to izbeidzis. Es nolēmu mainīt savu dzīvi,» viņš teica.

Šogad Džordžs Maikls izdeva jaunu albumu «Symphonica», kas iekaroja Uktop40 albumu topu.

Jaunajā platē atrodamas pazīstamu hitu, piemēram, Ninas Simones «My Baby Just Cares for Me», «The Police» dziesmas «Roxanne», nesen Rīgā vaigā skatītā Rufusa Veinraita skaņdarba «Going to A Town» u.c. orķestra versijas, kā arī paša Džordza lielāko hitu jaunas, orķestrim aranžētas versijas.

Albums tika ierakstīts Maikla 2011. un 2012. gada koncertturnejas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu