Rīgas cirkā notiks izrāde «Klauna 65. pavasaris»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

3.aprīlī plkst. 18:00 Rīgas Cirkā izrāde «Klauna 65. pavasaris». Viktors Busigins - daudzpusīga un interesanta personība: klauns, mīms un aikido meistars, grāmatas «Aikido pomoglo mņe statj siļnim, a pantomima sčatsļivim» (Aikido man palīdzēja kļūt stipram, bet pantomīma - laimīgam) autors.

Savu 65. dzimšanas dienu Viktors Busigins iecerējis atzīmēt ar jaunu iestudējumu. «Klauna 65. pavasaris» ir izrāde lieliem un maziem, cirka, džeza, Austrumu filozofijas un cīņas mākslas cienītājiem. Viktora aicinājumam atsaukušies gan iecienītā džeza dziedātāja Olga Pirags un mūziķis, dziedātājs un daudzu dziesmu autors Sergejs Kugeļevs ar savu grupu «Kugelevi Family Band», kuras sastāvā muzicē arī Sergeja dēli Pjotrs un Pāvels, gan žonglieris un ilūzijas triku speciālists Gabriel Got, gan Viktora igauņu draugs - klauns-mīms Staņislavs Varki, ar kuru kopā darbojušies Slavas Poluņina pasaulslavenajā projektā «Sniega šovs».

Izrādē piedalīsies arī Latvijas Ušu asociācijas biedri un «Ķīnas Lauvu deju» ansamblis. Visciešākā sadarbība Viktoram Busiginam šobrīd ir ar Rīgas Cirka studiju «Cirka zvaigžņu fabrika», tādēļ jaunajā izrādē būs skatāms arī jauno cirka mākslinieku sniegums.

Biļešu cena 10 EUR.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu