Džordžs Maikls laiž klajā pirmo albumu 10 gadu laikā (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai arī pēdējos gados skandalozais britu dziedātājs Džordžs Maikls (George Michael) pērn paziņoja par aiziešanu no mūzikas, šogad viņš pie klausītājiem atgriežas ar jaunu albumu «Symphonica» (17.03.).

Viņa pēdējais studijas albums «Patience» iznāca pirms desmit gadiem, bet kopš tā laika viņš izlaidis tikai atsevišķas dziesmas.

Jaunajā platē atrodamas pazīstamu hitu, piemēram, Ninas Simones «My Baby Just Cares for Me», «The Police» dziesmas «Roxanne», nesen Rīgā vaigā skatītā Rufusa Veinraita skaņdarba «Going to A Town» u.c. orķestra versijas, kā arī paša Džordza lielāko hitu jaunas, orķestrim aranžētas versijas.

Albums tika ierakstīts Maikla 2011. un 2012. gada koncertturnejas laikā, ko nācās priekšlaikus pārtraukt smaga plaušu karsoņa dēļ. Tāpēc ierakstā dzirdami aplausi un klausītāju ovācijas.

www.georgemichael.com

Pagājušogad uzjundīja baumas par Maikla aiziešanu no mūzikas, jo viņa interneta vietne uz laiku beidza darboties. Tās vietā parādījās fotogrāfija ar aizvērtu priekškaru.

«Symphonica»
«Symphonica» Foto: Publicitātes foto

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu