Noskaties: «Neiespējamā misija 5» tuvojas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Amerikāņu aktieris Toms Krūzs (Tom Cruise) ir lieliskā formā un gatavs stāties pretī ļaunumam arī piektajā filmu franšīzes «Mission: Impossible» («Neiespējamā misija») daļā. Nule klajā nācis filmas reklāmas rullītis, kurā 52 gadus vecais Krūzs karājas pie lidmašīnas, cīnās ar ienaidnieku un visādi citādi apliecina, ka ir lielisks asa sižeta filmu aktieris.

Krūzs, kurš ir viens no ienesīgākajiem Holivudas aktieriem, gaidāmajā filmā spēlē galveno lomu (superspiegu Ītanu Hantu) un darbojas arī kā producents. Scenārija autors būs Krūza trillera «Jack Reacher» («Džeks Rīčers») scenārists Kristofers Makverijs. Kinolenti veidojusi režisora Dž.Dž.Abramsa producentu kompānija «Bad Robot».

Jaunajā filmā spēlē arī «Sapiera» aktieris Džeremijs Reners un Saimons Pegs, kā arī jaunpienācēji Alekss Boldvins un Rebeka Fergusone.

«Neiespējamā misija» ir 13. visvairāk pelnošā filmu franšīze kino vēsturē, un tās kopējie kases ieņēmumi visā pasaulē pārsniedz divus miljardus dolāru (1,08 miljardus latu).

Jaunā sērija uz ekrāniem nonāks 31. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu