«100 g kultūras. Nacionālie dārgumi». Kārlim Sebrim - 100 (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone / LETA

Tieši 18.februārī, «Nacionālo dārgumu» ētera dienā, 100 gadi aprit aktierim Kārlim Sebrim. Viņš nodzīvoja 94 gadus, un daudzi viņu vēl atceras uz skatuves, bet vēl vairāki Kārli Sebri pieņēma par tautai zināmu godīguma un taisnības simbolu. Kārlis Sebris būtu priecīgs, ka mēs atzīmējam viņa jubileju, jo vairāk par visu viņš gribēja palikt atmiņā!

Raidījumā piedalīsies aktrise Baiba Indriksone, aktieris un Sebra teātra krustdēls Mārcis Maņjakovs, režisors Mihails Kublinskis un teātra žurnāliste Mārīte Balode, kura

gadu pirms sirmā meistara nāves ierakstījusi nerādītu interviju,

kam šobrīd jau ir ekskluzivitātes raksturs un ko šajā reizē demonstrēsim.

«100 g kultūras. Personība» Ksenija Sidorova 19. februārī

Izcilā akordeoniste Ksenija Sidorova šobrīd ir pašā starptautiskās karjeras plaukumā. Londonas Karaliskās mūzikas akadēmijas absolventes tehniskā virtuozitāte, dzirkstošais temperaments un dabiskā pievilcība jau paguvusi apburt publiku vairākos kontinentos un iekarot gan kritiķu, gan publikas sirdis. Par mīlestību, ko mūzikā rada viņas instruments, un savas dzīves sirds siltumu – raidījumā «100 g kultūras. Personība» trešdien, 19.februārī, 17:20.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu