Aktiera Hofmana nāves izmeklēšanā aizturēti četri cilvēki ar heroīnu (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

ASV policija, izmeklējot aktiera Filipa Seimūra Hofmana nāvi no narkotiku pārdozēšanas, otrdienas vakarā aizturēja četrus cilvēkus ar vairāk nekā 350 paciņām heroīna, trešdien ziņoja laikraksts «New York Times».

Veicot kratīšanu trīs dzīvokļos Ņujorkas Manhetenas rajonā, tika aizturēti trīs vīrieši un viena sieviete. Izmeklētāji šajos dzīvokļos atrada paciņas ar heroīnu, ziņoja laikraksts, atsaucoties uz policijas pārstāvi.

Foto: REUTERS/ScanPix

Dzīvokļi atrodas ēkā, uz kuru policiju pavedināja Hofmana nāves izmeklēšanā iegūta informācija.

Jau ziņots, ka 46 gadus vecais Hofmans svētdien tika atrasts miris viņa īrētā dzīvoklī Ņujorkā un par nāves cēloni tiek uzskatīta heroīna pārdozēšana. Hofmans dzīvoklī bija viens pats, un rokā viņam bija iedurta šļirces adata.

ASV mediji ziņoja, ka Hofmana dzīvoklī atrasti 50 līdz 70 maisiņi ar heroīnu. Policija otrdien paziņoja, ka Hofmana dzīvoklī atrastā heroīna sastāvā nebija fentanils - spēcīga piedeva, kas saistīta ar 22 nesen notikušiem nāvējošiem pārdozēšanas gadījumiem Pensilvānijas štatā.

Ņujorkas pilsētas tiesu mediķis vēl nav noteicis precīzu Hofmana nāves cēloni.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu