Pāri, kas iemīlējās seriāla uzņemšanas laukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izrādās, ne viena vien populāra seriāla aktieru jūtas uzdzirkstī ne vien ekrānā, bet arī ārpus tā. Lūk, pārīši, kas ir kopā gan dzīvē, gan «Fox» seriālos.

 
Foto: publicitātes

Roza Leslija un Kīts Haringtons («Troņu spēle»)

Seriālā: Jigrita un Džons Snovs iemīlas un pēc tam pašķiras īstā «Troņu spēles stilā». Džons kļūst par Jigritas gūstekni, un viņa sašauj viņu ar bultām. No mīlas līdz naidam patiešām ir tikai viens solis.

Dzīvē: Roza un Kīts Haringtons bija tikušies jau iepriekš. Pagājušā gada vasarā prese ziņoja, ka pāris atkal ir kopā, jo vasarā abi redzēti Losandželosas lidostā. Tiesa, Haringtons šīs ziņas enerģiski noliedz, sakot, ka abi ir vienkārši labi draugi.

Me and Kit on the premiere of @hbo 's #GameOfThrones

A photo posted by Rose Leslie (@roseleslie) on

 
Foto: publicitātes

Analeita Tiptone un Džeks Makdormens («Mīla Manhetenā»)

Seriālā: Mazpilsētā dzimusī Dana meklē mīlestību, tādēļ ņujorkietis Pīters ir perfekts pakāpiens ceļā uz Manhetenas iepazīšanu. Attiecības veidojas smieklīgi, episki un aizrautīgi.

Dzīvē: Makdormena dēļ Analeita pat pameta savu saderināto Āronu Makmanusu, ar kuru bija kopā teju sešus gadus. Abi aktieri radījuši īsu videostāstu par savām Ņujorkas iecienītajām vietām.

One big happy. Except in this photo you can't hear Boo's pleas for food

A photo posted by Jake McDorman (@jake_mcdorman) on




 
Foto: publicitātes

Dženifera Godvina un Džošs Dallass («Reiz sensenos laikos»)

Seriālā: Sniegbaltīte un Daiļais princis ir brīnišķīgs pāris, kuru mīlestībai ir jātiek pāri daudziem šķēršļiem. Starp citu, autori seriālā ātri vien iekļāva arī Dženiferas grūtniecību.

Dzīvē: Dženifera un Džoss iepazinās 2011.gadā, un tā bija mīlestība no pirmā acu skata. Viņi pērn apprecējās un sagaidīja savu pirmo bērniņu – Oliveru Finleju Dallasu.

#valentinesday #captionthis Me and @joshdallas. @onceabcofficial BTS pic. #wickediscoming #onceuponatime #23days

A photo posted by Ginnifer Goodwin (@ginnygoodwin) on




 
Foto: publicitātes

Emīlija Vankampa un Džošs Boumans («Atriebība»)

Seriālā: Prasmīgās manipulatores Emīlijas Tornas un Daniela Greisona attiecības bija pilnas viltus un dramatisma. Greisons iet bojā kāzu naktī, glābjot Emīliju no aģenta Teilora. Vēlāk viņai ir grūti samierināties ar mīļotā nāvi.

Dzīvē: Vankampa un Boumans ir kopā kopš 2012.gada ballītes naktsklubā «Rasputin» Parīzē. Kaut arī par attiecībām viņi publiski īpaši daudz nerunā un cenšas nodalīt ekrāna tēlus no reālās dzīves, tomēr medijus bieži vien pārpludina attēli, kur pārītis redzams kaislīgi skūpstoties.

Um bom dia, mas só para quem é fã desse casal mais lindo do mundo.. #JoshBowman #EmilyVanCamp #TrueLove

A photo posted by Josh Bowman Brazil (@joshbowmanbr) on




 
Foto: publicitātes

Melisa Benuī un Bleiks Dženers («Radīti skatuvei»)

Seriālā: Iespējams, Raiders Linns Mārlijai Rosai nebija īstais puisis, iespējams, daudz piemērotāks varētu būt Džeks Pakermans? Citiem vārdiem sakot, pāris ir iejaukts īstā mīlas trijstūrī…

Dzīvē: Bleiks ir vienīgais vīrietis, kuru Melisa vēlas redzēt sev līdzās. Pāris nemanāmi sāka attiecības un sagādāja pārsteigumu, 2013.gadā paziņojot par saderināšanos. Pāris plānojot «mazas un intīmas kāzas».

??

A photo posted by @mbenoist on




 
Foto: publicitātes

Dženifera Morisone un Džese Spensers, («Dr. Hauss»)

Seriālā: Intensīvās terapijas speciālists Roberts Čeiss un imunoloģe Elisona Kamerona apprecas, taču viņu attiecības neveidojas gludi, tādēļ pāris pēc laiciņa šķiras, kaut arī netur ļaunu prātu viens uz otru.

Dzīvē: Dženifera un Džese iepazinās lidostā 2004.gadā, ceļā uz seriāla «Dr.Hauss» pilotsērijas filmēšanu. Pēc dažiem gadiem viņi saderinājās, sāka pat plānot privātu laulību ceremoniju, taču attiecības tika pārtrauktas.

Foto: publicitātes

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu