«Pārdaugava stāsta» tikšanās ar «Ielas garumā» vadītāju un producenti Lilitu Eglīti (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA / LETA

30.janvārī 19:00 Kalnciema kvartālā stāstu vakara «Pārdaugava stāsta» ietvaros tiksimies ar LTV raidījuma «Ielas garumā» vadītāju un producenti Lilitu Eglīti, kura dalīsies ar neparastiem piedzīvojumiem un atklājumiem, kas radušies, veidojot raidījuma «Ielas garumā» sižetus par Pārdaugavu.

Raidījums «Ielas garumā» ēterā ir jau desmit gadus, un ievērojama raidījumu daļa atspoguļo tieši Pārdaugavu - tās ielas un tajā dzīvojošo cilvēku stāstus. Lilita Eglīte mums atklās dažādas savādības, kas radušās, neparastus Pārdaugavas ielu nosaukumus skaidrojot. Par to, kā satikt īsto cilvēku īstajā vietā un laikā un kas īpašs tieši pārdaugaviešiem un viņu apdzīvotajām ielām.

Vakara galvenā stāstniece, Lilita Eglīte, ir žurnāliste. Mācījusies Latvijas Universitātē un Maskavas Universitātē. Latvijas Televīzijā strādājusi Bērnu un jaunatnes un Kultūras raidījumu redakcijā. Dažus gadus darbojusies sporta jomā, organizējot «Sporta laureātus», sporta filmu festivālus un citus pasākumus. Nozīmīgākie raidījumi - «Aprīļa pilieni», «Pēkšņi», «Ejam meklēt» («Pieturiet!»), «Zīmes», «Kultūras stunda», «Tur laukā aiz durvīm», kultūras personību portretraidījumi, video enciklopēdija «Ielas garumā», videofilmas: «Neaizmirstais sākums» (no Atmodas līdz 4.maijam), «Mazā zeme Bolderāja» un «Rīgas geto stāsti».

Pasākums notiks Vīnu veikala zālē Kalnciema ielā 35. Ieeja 4,5 eiro, studentiem un pensionāriem 1,50 eiro.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu