Dilans izdod Frenka Sinatras repertuāra dziesmu albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šonedēļ (3. februārī) klajā nācis pavisam dīvains amerikāņu folkmūzikas giganta Boba Dilana (Bob Dylan) albums. Ierakstā ar nosaukumu «Shadows in The Night» (Columbia Records) 73 gadus vecais dziesminieks ieskaņojis Frenka Sinatras dziedātās meldijas. Dilans norādījis, ka jau sen vēlējies izdot šādu albumu, tomēr viņam «nav pieticis drosmes sarežģītas apdares 30 instrumentiem pārrakstīt piecu cilvēku sastāvam».

Albumu bez maksas saņems 50 000 amerikāņu, kuri ir Amerikas Pensionāru asociācijas žurnāla (AARP The Magazine) abonenti. Kā vēsta ārvalstu mediji, asociācija vieno cilvēkus, kuri ir vecāki par 50 gadiem. Kopējā šā žurnāla auditorija ir 35 miljoni cilvēku. To, kuri no laimīgajiem saņems Dilana albumu, noteikšot loterija.

Dziesmas ierakstītas tādā secībā, kādā tās savietotas albumā. Katras dziesmas ierakstīšana ilgusi apmēram trīs stundas. «Kā nospēlējām, tā arī skan. Nav izmantota nekāda papildu apstrāde. Iepriekš apstrādē daudz kas ir ticis sabojāts. Es vēlējos visu izdarīt tā, kā vajag,» stāstījis Dilans.

Albums seko izcilajam 2012. gada ierakstam «Tempest», kas kronēts par tā gada labāko TVNET albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu