Rīgā pirmo reizi viesosies afrikāņu cirka šovs «Māmuļa Āfrika» (8)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ziemā, kad gribas siltuma un saules, daļiņa karstās Āfrikas gaidīs jūs Arēnā Rīga, kur 19.decembrī norisināsies īsts afrikāņu cirka šovs «Māmuļa Āfrika» (Mother Africa) - akrobātiski triki, eksotiskas tautas dejas enerģisku, košos tērpos ģērbtu dejotāju sniegumā, kā arī «dzīvajā» izpildītas afrikāņu solo kompozīcijas iepazīstinās publiku ar unikālo melnās Āfrikas kultūru.

Foto: publicitātes

«Cirks ir sapulcējis māksliniekus no visām Austrumāfrikas valstīm, taču

uz skatuves tie saplūst vienā ģimenē, kuras dzīvesprieks un aizrautība tūlīt pat aizrauj skatītāju.

Mūsu priekšnesumi ir saprotami jebkuras rases un kultūras cilvēkam,» saka trupas producents Vinstons Radls.

Pirmo «Māmuļa Āfrika» uzvedumu kontinents ieraudzīja 2008.gada 19.novembrī, bet jau gadu vēlāk Tanzānijā startēja trupas pirmā pasaules tūre. Piecu gadu laikā cirks kļuvis par Eiropas un Austrālijas mīluli. Tā izrādēs apvienotas tradicionālās afrikāņu dejas un mūsdienu cirka numuri, akrobātiski priekšnesumi un dzīvā mūzika, kā arī nacionālā horeogrāfija un Eiropas klaunāde.

Izrādē piedalās afrikāņu dejotāji, kas demonstrē ne tikai oriģinālu plastiku, bet arī krāsainus afrikāņu tautas tērpus, kā arī mūzikas grupa «In AFRICA» no Tanzānijas, kuras eksotiskās melodijas un ritmi veido šova pavadījumu.

Foto: publicitātes

Cirks «Māmuļa Āfrika» ir svētki dvēselei! Jūs gaida 100% prieka, enerģijas, afrikāņu mūzikas un deju vislabākajā izpildījumā, augsta mākslinieku meistarība, tērpi visās varavīksnes krāsās, spoža horeogrāfija un iespēja pieskarties daudzveidīgajam un bagātajam Āfrikas kultūras mantojumam. Esiet droši - neaizmirstamie iespaidi ļaus jums ielūkoties dziļākajos Āfrikas kontinenta noslēpumos, par kuriem līdz šim neesat pat nojautuši!

Cirks notiks 19.decembrī plkst. 19.30 Arēnā Rīga.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu