«Atriebība» atgriežas ar jauniem dramatiskiem pavērsieniem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kad tev atņem visu, kas tuvs un dārgs, atriebība dažkārt ir vienīgais, kas atlicis. Televīzijas izklaides kanālā «Fox Life» no pirmdienas, 2.decembra, ar jauniem vēl dramatiskākiem pavērsieniem atgriežas psiholoģiskais trilleris «Atriebība» («Revenge»), kura veidotāji iedvesmojušies no slavenā romāna «Grāfs Monte Kristo».

Hemptonā, kur vasaras sezonā savās greznajās villās mitinās Amerikas bagātākie ļaudis, ierodas jaunā un pievilcīgā Emīlija Torna. Neviens sievieti nepazīst, bet viņa par vietējiem zina visu. Jo patiesībā viņa ir Amanda Klārka, terorismā nepatiesi apsūdzētā un cietumā mirušā Deivida Klārka meita, kas nolēmusi atriebties saviem pāridarītājiem. Pēc tēva nāves Amanda nonāk bērnunamā, bet vēlāk - kolonijā. Pēc iznākšanas no tās meitene atklāj pierādījumus, ka tēvs nav vainīgs viņam inkriminētajā noziegumā, bet par nepatieso apsūdzību ir atbildīgi bagātā Greisonu klana locekļi. Pēc Amandas ierašanās Hemptonā viņas ienaidnieku dzīves sāk grūt cita pēc citas. Atriebības spēle ir sākusies!

Foto: publicitātes

Jaunajā sezonā sievietes noskatītais upuris ir kāds mācītājs, kurš savulaik strādājis augstā amatā Greisonu pārvaldītajā kompānijā «Grayson Global». Turklāt arvien sarežģītākas kļūst Amandas attiecības ar Danielu, Džeku un Aidenu - šajā mīlas četrstūrī ieplūst vēl nospriegotākas vēsmas.

Amandas lomā atkal iejutusies šarmantā kanādiešu aktrise Emīlija Vankampa, kuru Latvijas televīzijas skatītāji redzējuši seriālā «Brāļi un māsas» («Brothers and Sisters»).

Foto: publicitātes

Danielu Greisonu atveidos britu aktieris Džošua Boumans, bet Džeku Porteru - skatītāju iemīļotais Holivudas smukulītis Niks Večslers.

Amandas lielākās ienaidnieces Viktorijas Greisones lomas atveidotāja būs aktrise Madeleina Stouva, kuru pērn par šo lomu nominēja prestižajai Zelta Globusa balvai kā labāko aktrisi.

Skaties seriāla «Atriebība» 3.sezonu kanālā «Fox Life» pirmdienās plkst. 19.00, sākot ar 2.decembri.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu