Rendijas Kraufordes koncertā Džo Samplu aizstās Leons Biskvera

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūra LiveFest informē: negaidītas saslimšanas dēļ klavierspēles virtuozs Džo Sampls nepiedalīsies 14.novembra koncertā kopā ar Rendiju Kraufordi, kā sākotnēji tika izziņots preses relīzē. Taču Rendija Krauforde ieradīsies Eiropā un koncertēs ar pianistu Leonu Biskveru (Leon Bisquera) un Džo Sampla Trio.

Leons Biskvera ir viens no ievērojamākajiem un virtuozākajiem šābrīža džeza, R&B un pop mūzikas pianistiem, kurš sācis spēlēt klavieres septiņu gadu vecumā. Viņa izcilība un mākslinieciskais stils ir devuši viņam iespēju spēlēt kopā ar tādiem laikmetīgā džeza māksliniekiem kā saksofonistu Boniju Džeimsu (Boney James), trompetistu Riku Braunu (Rick Braun) un uzstāties ar tādām zvaigznēm kā Čaku Hānu (Chaka Kahn), Brāļiem Džonsoniem (Brothers Johnson), Džonu Vaitu (John Waite), Anitu Beikeri (Anita Baker) un, protams, Rendiju Kraufordi.

Sveiciens no Džo Sampla: «Visiem Eiropas faniem – ar nožēlu paziņoju, ka nevarēšu piedalīties koncertā kopā ar Rendiju Kraufordi, kā bija sākotnēji ieplānots. Dzīves untumi un nedaudz arī mans vecums ir pie vainas, ka man ir jāpaliek šeit un jālaiž Rendija viena. Mani ārsti uzstāj, ka nevaru lidot turpmākos divus mēnešus, un, tā kā esmu pavadījis slimnīcā jau kādu laiku, man šķiet, ka man ir jāklausa viņu pavēlēm. Taču mēs noteikti tiksimies atkal jau pavisam drīz. Ilgojos un mīlu, jūsu Džo.»

Rendijas Kraufordes novēlējums Džo Samplam: «No sirds novēlu Džo ātru izveseļošanos, lai varam pēc iespējas ātrāk atsākt kopīgu uzstāšanos. Es tik ļoti gaidīju šo koncertturneju un ļoti ceru, ka mēs varēsim turpināt braukt turnejā kopā ar Džo.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu