Te! sezonas noslēgumā tikšanās ar cilvēku-kosmosu un eļļu meistaru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

17.oktobrī LTV1 plkst. 21:15 demonstrēs Latvijas jaunatklāšanas raidījuma «TE!» rudens sezonas noslēdzošo sēriju. Pauls Timrots tajā nolēmis inspicēt Jelgavu, bet Gustavs Terzens un Marta Selecka tiksies ar cilvēku-kosmosu Viļakā. Māris Olte jaunatklās latviešu amata prasmi Bauskā, savukārt Māra Kampernova izdejos Rīgu.

Visas rudens epizodes var arī skatīties mājas lapā http://vfs.lv/2013/te/ un TE! sociālajos tīklos. TV raidījums TE! atgriezīsies jaunajā gadā.

Noslēdzošajā «TE! Tests» tematiskajā sadaļā Pauls Timrots veiks savu ierasto tūrisma nezāļu ravēšanu Jelgavā. Tur viņš arī ieplānojis novērtēt skeitparka pārvērtības.

Gustavs Terzens un Marta Selecka brauks Malēniju lūkoties. Vietējo vidū viņi atklājuši cilvēku kosmosu un laikapstākļu pareģi Vilu Bukšu. Igaunijas pierobežas cilvēku stāsts mīsies ar vietu, no kuras redzams Munameģis.

Savukārt inspektorīte Māra Kampernova Rīgu nolēmusi izdejot. Rudens sezonu viņa noslēgs, apmeklējot Kaņepes Kultūras centru, dejos tango un atklās Kino Bizi.

«TE! Dara» rudens sezonu noslēgs ar Māri Olti, kurš jaunatklās latviešu amata prasmi Bauskā, viesojoties pie eļļu meistara, un pētīs, kā cep dzīvo dārzeņu maizi Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu