Arī nākamgad «Zelta globusu» vadīs Tīna Feja un Eimija Polere

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Zelta globusa" ceremonijas vadītāju lomā atkal iejutīsies komiķes Tīna Feja (Tina Fey) un Eimija Polere (Amy Poehler).
"Zelta globusa" ceremonijas vadītāju lomā atkal iejutīsies komiķes Tīna Feja (Tina Fey) un Eimija Polere (Amy Poehler). Foto: Reuters/ScanPix

Pēc veiksmīga starta 2013.gada «Zelta globusa» ceremonijas vadītāju lomā komiķes Tīna Feja (Tina Fey) un Eimija Polere (Amy Poehler) to atkārtos arī turpmākos divus gadus. Viņas vadīs kino balvu pasniegšanas ceremoniju 12.janvārī, kā arī 2015.gadā. Ceremonijas tiešraidi translē amerikāņu telekanāls NBC.

Feja un Polere savu sadarbību sāka pirms desmit gadiem skeču šovā «Saturday Night Live».

Viņu vadītā ceremonija janvārī piesaistīja lielāko skatītāju pulku pēdējo sešu gadu laikā - 19,7 miljonus cilvēku. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, kad balvu pasniegšanu vadīja britu komiķis Rikijs Džervaiss, skatītāju skaits pieauga par 17%.

«Tīna un Eimija ir divas īpaši talantīgas komiķes šajā biznesā. Tas ir svarīgākais iemesls, kāpēc «Zelta globuss» bija iepriekšējās sezonas izklaidējošākā balvu pasniegšanas ceremonija,» norādīja NBC pārstāvis Pols Telegdijs.

Komiķu duets izpelnījās slavinošas atsauksmes no kritiķiem, jo gādāja par jautru un nepiespiestu atmosfēru. Slavenībām pārpildītās skatītāju rindas nebija sajūsmā par Džervaisa dzēlīgajiem jokiem.

«Zelta globusi» ik gadu tiek pasniegti kino un televīzijas kategorijās. Aizvadītajā ceremonijā par labāko dramatisko filmu tika atzīts Bena Afleka trilleris «Argo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu