Kobeina māte pārdod Kurta bērnības mājas kopā ar matraci (5)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

1994.gadā sev galu padarījušā grupas «Nirvana» solista Kurta Kobeina (Kurt Cobain) māte pārdod mūziķa bērnības mājas kopā ar Kobeina matraci.

Kobeina māte Vendija O'Konora (Wendy O'Connor) šonedēļ pārdošanā izlikusi pusotra stāva vasarnīcas tipa māju divu stundu braucienā no Sietlas.

Lai māju ātrāk pārdotu, ģimene piedāvā ielūkoties Kobeina bērnības fotogrāfijās, kas uzņemtas šajā mājā. Vienā no tām redzama dzimšanas dienas torte Kobeinam un otrā Kobeins pusaudža gados ar ģitāru rokās.

Māja tiek novērtēta par nepilniem 67 tūkstošiem ASV dolāru (35 tūkstošiem latu), bet tās pārdošanas cena ir 500 tūkstoši dolāru (260,7 tūkstoši latu). Ģimene arī paziņojusi, ka piekristu partnerības piedāvājumiem, lai māju pārvērstu par muzeju.

Mazais Kurts spēlē klavieres
Mazais Kurts spēlē klavieres Foto: REUTERS/ScanPix

Šomēnes aprit 20 gadu kopš «Nirvana» pēdējā studijas albuma, un tam par godu klajā laists jauns luksusa komplekts «In Utero» ar trim grupas ierakstu kompaktdiskiem un vienu DVD, kuros kopumā iekļautas vairāk nekā 70 no jauna apstrādātas «Nirvana» kompozīcijas, kā arī līdz šim nedzirdēti demoieraksti un ieraksti no koncertiem.

Mum sells Kurt Cobain boyhood home

Kurta matracis
Kurta matracis Foto: REUTERS/ScanPix
Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu