TV3 šovā - dziesmas par tikumiem un netikumiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Svētdien, 2.oktobrī, TV šova "Mūsu zelta dziesma" studijā desmit dziedātāji apdziedās mūsu pašu - latviešu - tikumus un netikumus, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Samanta Tīna kopā ar seriāla "UgunsGrēks" aktrisi Mariju Bērziņu izdziedās "Zilo karbunkuli" no leģendārās izrādes "Šerloks Holmss", Kārlis Būmeisters gatavo savu versiju "Līvu" dziesmai "Laika dziesmiņa", Ivo Fomins šovā atgriezīsies ar "Ziņģi par bailēm", bet Valters Frīdenbergs dara visu, lai šovā jo labi skanētu "Alumīnija cūka" no grupas "Labvēlīgais Tips" repertuāra.

Protams, arī pārējie dziedātāji gatavo muzikālus un skanīgus mūsu pašu, latviešu, tikumu un netikumu apdziedāšanas priekšnesumus, bet viņus vērtēs mūziķi Aivars Brīze, Aigars Grāvers, aktieri Juris Strenga un Baiba Indriksone, kā arī citi pazīstami mākslinieki. Protams, žūrijā, kā jau ierasts, būs Daiga Mazvērsīte, Elita Patmalniece un Ints Teterovskis.

Lai vakars izdotos līksmāks un lustīgāks, ar priekšnesumu uzstāsies arī TV3 seriāla "UgunsGrēks varoņi": aktieri Marija Bērziņa jeb Rita, Andris Bērziņš jeb Jagudins un Aldis Siliņš jeb Donāts.

TV3 šova "Mūsu zelta dziesma" tiešraide - 2. oktobrī plkst. 20.40.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu