Izdota grāmata "Ājurvēdiskā psiholoģija"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds "Lietusdārzs" laidis klajā vēl vienu Deivida Frolija (David Frawley) grāmatu "Ājurvēdiskā psiholoģija" ("Ayurveda and the Mind"), kuras apakšvirsraksts ir "Ceļš uz apziņas harmoniju", kas mūsdienu lasītājam atklāj Ājurvēdu – vienu no pasaules senākajām un pilnīgākajām dziedniecības sistēmām, informē izdevniecībā.

Senās Ājurvēdas psiholoģijas zināšanas palīdzēs mūsdienu cilvēkam izprast sevi un citus.

"Ājurvēdiskā psiholoģija"
"Ājurvēdiskā psiholoģija" Foto: publicitātes

Šo mācību pamatā ir tie Ājurvēdas traktāti, kuros kāda sadaļa veltīta prātam un tā dziedināšanai.

Autors ne tikai pētījis tradicionālās Ājurvēdas psiholoģijas mācības, bet arī pielāgojis tās mūsdienu pasaulei. Deivids Frolijs ir mūsdienīgs skolotājs, kurš pamatīgi apguvis seno garīgo mantojumu. Viņš ir Ājurvēdas dziednieks, Vēdu astrologs, jogas un meditācijas skolotājs un sanskrita pārzinātājs.

Latviešu lasītājs jau iepazinis un atzinis šā autora grāmatu "No debesu upes", kuras apakšvirsraksts ir "Vēdiskās zināšanas mūsu laikmetā".

"Ājurvēdas psiholoģija" noderēs gan profesionāliem psihologiem, ārstiem un dziedniekiem, gan jebkuram citam cilvēkam, kurš ir gatavs izzināt pasauli un sevi, lai justos labāk un dzīvotu pilnvērtīgāk.

No angļu valodas tulkojusi Velga Vīgante.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu