Daugavas koncertzāle noslēdz koncertsezonu ar Ivo Fomina koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

20.septembrī Daugavas koncertzāle noslēdz savu koncertu sezonu ar kārtīgu Liepājas roku, jo uz koncertzāles skatuves uzstāsies Ivo Fomins ar grupu un savām labākajām dziesmām, informē koncertzālē. Ieeja koncertā no plkst. 18, koncerta sākums plkst. 19.

Ivo Fominu noteikti var saukt par vienu no pazīstamākajiem un populārākajiem latviešu rokmūziķiem. Savas karjeras laikā viņš darbojies vairākās Liepājas rokgrupās (piemēram, «Liepājas brāļi») un muzicējis kopā ar Tomasu Kleinu no leģendārajiem «Līviem» Eirovīzijas duetā «Fomins & Kleins», savukārt 2006. gadā sāka solo karjeru.

Tomēr vislielākā atzinība Ivo Fominam ir viņa fani, kuri stundām ir gatavi stāvēt lietū, lai dzirdētu Ivo koncertu. Šoreiz lietu apsolīt nevaram, bet kārtīgu roka koncertu gan, jo tajā skanēs viņa labākās dziesmas - gan klasiskās, gan jaunās. Īpašā dāvana Daugavas koncertzāles apmeklētājiem būs Ivo Fomina jaunā singla pirmatskaņojums, par ko pats Guntars Račs ir teicis: «Šis ir kārtīgs Ivo Fomins

Biļetes uz koncertu pieejamas visās Biļešu Paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv. Pirmās 100 biļetes - 7 Ls, pamatcena - 9 Ls, koncerta dienā - 11 Ls. Iespējama galdiņu rezervācija - 15 LVL. Rezervācija: +371 26045121 (Aleksejs) vai daugavaskoncertzale@gmail.com.

Šis ir pēdējais Daugavas koncertzāles sezonas koncerts, bet organizatori sola rīdziniekus un viesus ar šāda tipa koncertiem lutināt arī nākamajā vasarā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu