"Bush" atgriežas pēc 10 gadu pauzes

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Šonedēļ, 13.septembrī, pēc izjukšanas 2002.gadā, ar jaunu studijas albumu "The Sea of Memories" pie klausītājiem atgriežas viena no populārākajām postgrandža mūzikas apvienībām "Bush", ziņo ārvalstu prese.

"Bush" ar līderi Gevinu Rosdeilu (Gavin Rossdale), kas šobrīd pazīstams arī kā dziedātājas Gvenas Stefani vīrs, kļuva par vienu no 1990.gadu populārākajām Lielbritānijas grupām, iekarojot gan britu albumu, gan ASV topus ar tādiem singliem kā "Glycerine", "Swallowed" un "Machinehead". Grupas pēdējais albums "Golden State" iznāca 2001.gadā.

Kopumā Ziemeļamerikā pārdoti 16 miljoni grupas ierakstu.

Jauno albumu izdod neatkarīgā, pašu izveidotā izdevniecība "Zuma Rock Records". Grupas sastāvā notikušas arī dažas izmaiņas - mūziķus Koriju Bricu (Corey Britz) un Krisu Teiloru (Chris Traynor) nomainījuši divi jauni - basģitārists Deivs Pārsons (Dave Parsons) un ģitārists Naidžels Pulsvords (Nigel Pulsford).

Albumu producējis Bobs Roks (Bob Rock), kurš strādājis ar tādiem roka grandiem kā "Aerosmith" un "Metallica".

Gevins Rosdeils ar kundzi
Gevins Rosdeils ar kundzi Foto: REUTERS/ScanPix

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu