Nācis klajā Ksenijas Sidorovas soloalbums «Fairy Tales» (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nācis klajā talantīgās akordeonistes Ksenijas Sidorovas soloalbums «Fairy Tales», ko izdevis skaņu nams «Champs Hill Records», informēja VISA «Latvijas koncerti» sabiedrisko attiecību vadītāja Rinta Bružēvica. «Fairy Tales» ir jau otrais Sidorovas soloalbums, un to var iegādāties «Jāņa Rozes» grāmatnīcās, mūzikas veikalā «Randoms», kā arī «Latvijas koncertu» rīkoto koncertu norises vietās.

Sidorovas soloalbumā «Fairy Tales» akordeona iespējas tiek parādītas visplašākajā spektrā. Ar BBC Velsas simfonisko orķestri un diriģentu Klārku Randelu akordeoniste ieskaņojusi čehu kinomūzikas autora Vāclava Trojana 1959.gada kompozīciju - piemīlīgo akordeona koncertu «Pasakas».

Jaunajā soloalbumā iekļauta arī Morica Moškovska «Spāņu kaprīze», Fēliksa Mendelsona Skerco no mūzikas izrādei «Sapnis vasaras naktī», Latvijas klausītājiem labi pazīstamā Edvarda Grīga svītas «No Holberga laikiem» akordeonversija, speciāli Sidorovai komponētais krievu komponista Artjoma Vasiļjeva opuss «Who’s the Puppet?» un akordeonistu vidū populārais krievu komponista Pjotra Londonova «Skerco-tokāta», kas teicami eksponē instrumenta iespējas.

«Fairy Tales»
«Fairy Tales» Foto: Publicitātes foto

Bonusa izpildījums šajā albumā ir Astora Pjacollas «Oblivion», ko Sidorova ieskaņojusi kopā ar spožo vijolnieku Tomasu Gūldu, ko Rīgas klausītāji iepazina 2012.gada aprīlī spēlējam solo ar orķestri «Sinfonietta Rīga».

Sidorovas jaunā albuma «Fairy Tales» prezentācijas koncerts notiks rudens kamermūzikas festivāla laikā 15.oktobrī Lielajā ģildē.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu