«Ugunsgrēka» desmitā sezona sākas ar daudziem pārsteigumiem! (79)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš

«Ugunsgrēka» 9.sezona noslēdzās ar lielu jautājuma zīmi, proti, - kas bija sieviete, kas iztraucēja Leona un Elizabetes kāzas?! Par šo sievieti izskanējušas daudzas un dažādas versijas - Līga, Marta vai varbūt Elza? Uzminēja tie, kuri atcerējās mazo Ieviņu - Leona un Martas meitu, kura nu ir izaugusi un atgriezusies, lai pārvaldītu Pētersona viesnīcu.

Tautā iemīļotais seriāls «Ugunsgrēks» atgriežas ēterā jau ar desmito sezonu, kura skatītājus pārsteidza ar daudziem jauninājumiem. Seriālam ir jauna tituldziesma, kā arī aktieru komandai nākuši klāt daudzi jauni personāži. Tituldziesmas komponists ir Gints Stankevičs, bet tekstu autors Guntars Račs.

Ieviņas lomas atveidotāja, Leona un Elizabetes kāzu pārtraucēja - Inga Tropa
Ieviņas lomas atveidotāja, Leona un Elizabetes kāzu pārtraucēja - Inga Tropa Foto: Ekrānšāviņš

Kas ir Ieviņas lomas atveidotāja?

Seriāla sākumā uzzinām, ka Leona (Ģirts Ķesteris) un Elizabetes (Maija Doveika) kāzas pārtrauc Ieviņas ierašanās. Tomēr šis notikums beidzot neizjauc Leona kāzas un seriāla iemīļotais varonis ticis vīra kārtā. Leona meitu atveido aktrise Inga Tropa. Interesanti, ka aktrise dzimusi turpat, no kurienes ieradies Leona dvīņubrālis Fēlikss - Murmanskā. Aktrise uzaugusi senās Jersikas pierobežā un nospēlējusi vairākas lomas Jaunajā Rīgas teātrī. Vēlāk Inga Tropa sevi piesaka režijā ar izrādi «Deviņi» Ģertrūdes ielas teātrī. Tropas uzvārds pazīstams arī bērnu izrāžu pazinējiem, pagājušajā gadā viņa iestudēja izrādi bērniem «Kā saule gadījās». Taču tagad Ingu mēs turpmāk redzēsim seriālā "Ugunsgrēks", kurā viņa atveidos Ieviņu. Seriāla desmitā sezona atsākas pēc pāris gadiem - Ieviņa ir beigusi studēt veterināriju un nu atgriezusies Latvijā, lai vadītu Pētersona viesnīcu. Par viesnīcas izpilddirektoru turpmāk strādās pats Aivars Pētersons (Uldis Dumpis), bet saimnieciskā direktora amatā darbosies atvaļinātais flotes virsnieks - Fēlikss (Ģirts Ķesteris).

Pats Leons un Elizabete kādu laiku seriālā netiks manīti.
Foto: Ekrānšāviņš

Seriāla spēles jaunais spēlētājs - konkurentu viesnīca

Jauninājums seriālā ir arī tā biežā ārskatu filmēšana, kas ir būtiska, jo turpmāk seriāla varoņi viesosies divās, konkurējošās viesnīcās. Otrās viesnīcas īpašnieces Lidijas lomu atveido Dailes teātra ilggadējā aktrise Olga Dreģe, kura ir vecmāmiņa diviem jauniem tēliem - psiholoģei, viesnīcas vadītājai Danai (Līga Zeļģe) un arhitektam Edijam (Artūrs Dīcis). Seriālā top skaidrs, ka ģimenes mērķis ir pārņemt Pētersona viesnīcu.

Visas cerības tiek liktas uz Ediju, kura uzdevums ir savaldzināt Ieviņu.

Viss jau varētu izdoties, ja vien Ieviņa jau pirms tam Ediju nebūtu sastapusi uz ceļa stopējot mašīnas vienās apakšbiksēs. Tagad Edijam radusies problēma - kā mainīt par sevi pirmo, neizdevušos iespaidu.

Foto: Ekrānšāviņš
Foto: Ekrānšāviņš

Gunārs gatavojas kāzām, Signe mātes cerībās

Liels pārsteigums ir Pētersona viesnīcas kafejnīcas īpašnieka Gunāra (Egils Melngalvis) tagadējā dzīve. Sarunā ar Mildiņu (Ilze Vazdika) top skaidrs, ka ilggadējais neizlēmīgais vecpuisis beidzot gatavojas kāzām. Turklāt - viņš drīz taps par tēti dēliņam. Līdz pēdējam brīdim tiek turēts noslēpumā, kas ir laimīgā māte un topošā sieva. Tomēr drīzumā Mildas un Gunāra sarunai pievienojas bijusī istabene Signe (Anta Aizupe), kura patiešām gaida Gunāra bērnu. Kas noticis ar Olafu un kā Signe piedevusi Gunāram - paliek atklāts jautājums.

Signes tēls ir visai neierasts: ar grūtnieces vēderu un īsu zēngalviņu.
Foto: Ekrānšāviņš

Arī Ramona atgriežas... izsistiem zobiem

Seriālā parādās arī intrigu vērpēja, mantkārīgā Ramona, kurai izdevies izvairīties no ieslodzījuma. Tomēr ne no alkoholisma. Izrādās, Ramona jau labu laiku lieto alkoholu, par ko vēsta viņas izskats un izsistais zobs. Seriālā viņa lūdz Gunāram aizdot kārtējo reizi naudu, lai iedzertu. Protams, viņa arī mēģina iežēlināt savu meitu Signi, tomēr tas neizdodas un Gunārs no viņas tiek vaļā, piedāvājot šņabja pudeli un naudu.

Komentāri (79)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu