TV3 šova pusfinālā - "Lūgums", "Ja tu man esi" un "Tu un es"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdienas, 11.septembra, vakarā skatītāji un žūrija izlēma, kuras nākamās trīs dziesmas pievienosies TV3 šova "Mūsu zelta dziesma" pusfinālam, informē TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Bez trim jau pagājušajā svētdienā atlasītajām dziesmām pusfinālā skanēs arī Ivo Fomina izpildītā "Tu un es", Daces Upītes dziedātā Ulda Marhilēviča "Lūgums" un "Ja tu man esi" Emīla Balcera interpretācijā.

Atgādināsim, ka svētdien šovā skanēja arī Valtera Frīdenberga dziedātā "Brīvdiena"; dziesma "Viņi dejoja vienu vasaru", ko izpildīja Samanta Tīna, Diānas Pīrāgs versija dziesmai "Kad man vairs nebūs sešpadsmit", Mika un Paulas Dukuru skandētā "Dzied' ar mani, tautu meita" (viņi aizstāja Andri Ērgli), "Nāk nakts", ko dziedāja Nikolajs Puzikovs, "Abrakadabra" Kārļa Būmeistara interpretācijā, kā arī Elīnas Seiles dziedātā "Tik dzintars vien".

Dziesmas svētdien šovā vērtēja arī Armands Rušenieks un Adrians Kukuvass
Dziesmas svētdien šovā vērtēja arī Armands Rušenieks un Adrians Kukuvass Foto: Publicitātes foto / TV3

Pēc tam skatītāju priekam uz skatuves kāpa Andris Freidenfelds ar grupu "Labvēlīgais tips", lai skatītājus iepazīstinātu ar skaņdarbiem "250" un "Kurvis".

Tāpat kā iepriekšējā svētdienā, arī šoreiz dziedātājus un viņu sniegumu vērtēja muzikoloģe Daiga Mazvērsīte, kordiriģents Ints Teterovskis un tērpu māksliniece Elita Patmalniece. Vakar viņiem pievienojās arī mūziķi Niks Matvejevs, Adrians Kukuvass, Kārlis Lācis, Marats Ogļezņevs, Olga Rajecka un Harijs Zariņš, Nacionālā teātra aktieris Egils Melbārdis, kā arī Aldis Ermanbriks un Armands Rušenieks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu