«Avenged Sevenfold» un Elijas Goldingas nedēļa (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Televīzijas šova «Britain's Got Talent» finālisti «Richard And Adam» pēc četru nedēļu dominēšanas šonedēļ spiesti piekāpties amerikāņu rokgrupas «Avenged Sevenfold» priekšā. Amerikāņu rokgrupa no Hantingtonbīčas, Kalifornijas štata, kas tika izveidota 1999. gadā, ar savu jauno albumu «Hail To The King» šonedēļ Apvienotās Karalistes albumu topā ir numur viens. Savukārt nesenā Rīgas viešņa Elija Goldinga (Ellie Goulding) ar «Burn» trešo nedēļu pēc kārtas ir līdere singlu top40, ziņo «nme.com».

«Avenged Sevenfold» sestais albums ir labākais panākums britu salās grupas vēsturē, svētdien ziņo «Official Charts Company».

Diemžēl Glāzgovas četrinieks «Franz Ferdinand» ar jauno plati «Right Thoughts, Right Words, Right Action» pirmajā nedēļā spēja uzkāpt vien līdz 6.vietai (lasi recenziju).

2.vietā vasaras hita «La La La» autors «Naughty Boy» ar albumu «Hotel Cabana», vietu zemāk minētais talantu šova duets «Richard And Adam», bet 4.vietā Boba Dilana «Another Self Portrait – 1969-1971».

Velsiešu grupas «Stereophonics» labāko dziesmu izlase debitē 21.vietā.

Singlu konkurencē trešo nedēļu pēc kārtas līdere ir Goldinga, 2.vietā Avicii un Aloijs Blaks «Wake Me Up», trešajā «Klangkarussel» ar «Sonnentanz (Sun Don't Shine)», ceturtajā - Lana Del Reja (Lana Del Rey) ar «Summertime Sadness» remiksu, bet top5 noslēdz Mailjas Sairusas (Miley Cyrus) ballīšu grāvējs «We Can't Stop».

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu