VZ: LieneCandy atliek Amerikas iekarošanu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Jau festivāla "Jaunais vilnis" sākumā dziedātāja LieneCandy paziņoja, ka 22. augustā pametīs Latviju un dosies iekarot Ameriku. Taču dziedātāja aizvien ir dzimtenē un nupat pavisam negaidīti prezentēja savu jaunāko veikumu kopā ar Robertu Lejasmeijeru dziesmā "Dīdžeja sirds", vēsta laikraksts "Vakara Ziņas". Kā tad ir ar to Amerikas iekarošanu? Daži Lienes kolēģi par šiem plāniem neslēpj smīnu.

Došoties prom. Kopā ar dēlu

Sākotnēji dziedātāja LieneCandy (Liene Greifāne), runājot par saviem plāniem saistībā ar Ameriku, kā promdošanās datumu minēja 22. augustu, tomēr viņa aizvien ir Latvijā. Aizvadītajā nedēļā LieneCandy prezentēja savu jaunāko dziesmu "Dīdžeja sirds", kas tapusi sadarbībā ar producentu Robertu Lejasmeijeru (šajā tandēmā tapa arī pagājušā gada labākā deju mūzikas dziesma "Rīts ir tālu vēl"). Interesanti, ka, vaicāta par plāniem saistībā ar sava "amerikāņu sapņa" realizēšanu, it kā parakstīto līgumu un tuvākajiem plāniem, dziedātāja atkal pēkšņi kļuva komunikācijā izvairīga. "VZ" tā arī neizdevās uzzināt pašas LienesCandy komentāru par plāniem saistībā ar darbošanos ASV, tas nav izdevies arī citiem medijiem. It kā došanās uz štatiem notiks jau pavisam drīz, proti, 19. septembrī, un mūsu pašpasludinātā zvaigzne LieneCandy latvju zemi pametīs kopā ar savu dēliņu Sebastianu. Vismaz tā pati dziedātāja vēsta savā profilā sociālajā tīklā facebook.com.

Kolēģi jau neslēpti smīkņā

Dziedātāja ar savām medijos klāstītajām "sapņu pilīm" aizvien biežāk izpelnās ne tikai kritiķu, bet nu jau arī kolēģu un pat radinieku (jāatgādina par vecākās māsas publiski paustajām šaubām par Lienes izteikumiem) ironiju un pat izsmieklu. Jau pēc pirmajiem dziedātājas paziņojumiem par veiksmīgo došanos uz Ameriku un lietderīgo kontaktu nodibināšanu (tas notika pavasarī) vairāki pašmāju skatuves mākslinieki šo ziņu uztvēra ar vieglu smaidu. Kāda producente, kas pavasari arī bija Maiami notiekošajā deju mūzikas konferencē, sarunā ar "VZ" LieneiCandy veltīja visai asus vārdus.

"Es nezinu, kādus kontaktus un pieredzi tur varēja iegūt Candy, jo konferencēs viņu nemanīja.

Atšķirībā no Ellas, kuru tur satiku visai bieži, Candy bija manāma vien plosāmies dažās nakts ballītēs."Jāatgādina, ka LieneCandy pēc minētās konferences aizgūtnēm stāstīja par to, cik labi sevi pierādījusi šajā konferencē, kādus vērtīgus kontaktus guvusi un ar kādiem tik pasaulē pazīstamiem mūziķiem nav sastrādājusies. Pagaidām to faktoloģiski nav apliecinājis absolūti nekas.

Reinikam meli apnikuši

Interesanti savu nostāju par LienesCandy potenciālo došanos uz Ameriku ar twitter.com palīdzību pauž dziedātājs Lauris Reiniks. Dziedātājs "caur puķēm" neslēpj savu sarkasmu: "Ja godīgi, mani uzjautrina vairāki skaļie virsraksti par dažu amata brāļu un māsu it kā Amerikas "iekarojumiem"," 30. augustā ar interneta smaidiņu čivināja Reiniks. Pēcāk, atbildot uz savas fona dziedātājas Vanillas (Martas Kukuranes) komentāru, mūziķis piebilda: "Vienā portālā, kas augļa vārdā, ir veseli divi raksti par US and A iekarojumiem. Kā dzied Jānis: "Bet es tikai smejos!"" To, ka Reinika liriskais sarkasms veltīts LieneiCandy, var secināt, ieejot portālā mango.lv, kur viens no centrālajiem rakstiem ir tieši par šīs dziedātājas plāniem saistībā ar ASV.

Baumo par miljonāra atbalstu

Ir arī interesantāka informācija. Proti, kuluāros tiek runāts, ka dziedātājas centienus izrauties uz lielās skatuves finansiāli ir apsolījies pabalstīt miljonārs Valērijs Belokoņs. Abi iepazinušies šā gada pavasarī "Grand Palace Hotel" notiekošās "Riga Fashion Week" ballītes laikā. Belokoņs ir labos draugos ar viesnīcas īpašniekiem miljonāru Bernardu Loevu un viņa sievu Svetlanu. Iespējams, tieši ar Loevu plāniem saistās dziedātājas iecerētā Amerikas iekarošanas atlikšana. "VZ" jau iepriekš rakstīja, ka miljonāri Loevi savā viesnīcā izcīnīja tiesības organizēt vienu oficiālajām "Global Party" ballītēm. Tā norisināsies no 15. uz 16. septembri. Kā izpētīja "VZ" šā pasākuma oficiālajā mājas lapā, Rīgas nakts ballītes oficiālā māksliniece ir tieši LieneCandy, kas būtu savā ziņā «paldies» gan Loeviem, gan laba pašreklāma. LienesCandy vārds minētajā pasākumā figurē kopā ar šā gada Eirovīzijas igauņu pārstāvi, kas būs sastopama "Schlossle Hotel Tallina", gan pērnā gada Eirovīzijas uzvarētāju Leni, ko varēs dzirdēt naktsklubā "Felix" Berlīnē, gan tādiem smagsvariem kā Dženifera Lopesa un Šakira, kuras šā pasākuma ietvaros uzstāsies attiecīgi Losandželosa un Ibizā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu