"Vāģu" otrā daļa turpina uzvaras gājienu Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Studijas "Pixar" animācijas filmu "Vāģi 2" ("Cars 2") otrajā nedēļas nogalē noskatījušies 9236 skatītāji, ziņo "kinokino.lv".

Filmas atrašanās Latvijas topa augšgalā ir likumsakarīga, jo pēc grandiozā (šogad visveiksmīgākā) starta pirms nedēļas - pat ar ierasto 50% popularitātes kritumu tā būtu ieguvusi trīskārtēju pārsvaru pār topa otrās vietas ieguvēju. Precizējot rezultātus, "Vāģi 2" otrajā nedēļas nogalē uzrunāja 9236 skatītājus, un tas ir par 47% mazāk nekā pirmizrādes nedēļas nogalē. Kopējais otro "Vāģu" skatītāju skaits pārsniedz 40 tūkstošus. Augsta vieta gada topā garantēta.

Otrajā vietā ierindojas viens no nedēļas jaunumiem – komēdija "Sliktā skolotāja" ("Bad Teacher"). Kameronas Diazas un Džastina Timberleika saspēli pirmajās trīs dienās noskatījušies 2933 skatītāji. Filmu izrāda uz trīs ekrāniem.

Trešo pozīciju ieņem otrs jaunums – fantastikas vesterns, komiksa adaptācija "Kovboji un citplanētieši" ("Cowboys & Aliens"). Uz šo lenti, kurā titullomās redzami Daniels Kreigs un Harisons Fords, pirmajā nedēļas nogalē devušies 1688 cilvēki.

Ceturto un piekto vietu Latvijas topā ieņem "Pērtiķu planētas sākotne" ("Rise of the Planet of the Apes") un "Harija Potera" noslēdzošā daļa (abas lentes šķir vien 7 kinobiļetes). Savukārt sestajā un septītajā vietā ierindojas divas komēdijas – "Līgavas māsas" un "Neciešamie bosi".

Kopējais skatītāju skaits nedēļas nogalē no 12. līdz 14. augustam ir 21621 (par 5500 mazāk nekā pirms nedēļas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu