«Kinomānija» atgriežas jau piekto gadu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinomānija ar savu jubilejas, piekto sezonu atgriežas no vasaras atvaļinājuma pie skatītājiem TV3 ekrānos! Vēl dinamiskāk, vēl izsmeļošāk, vēl interesantāk un pārsteidzošāk! Gluži kā šī karstā un iespaidu pilnā vasara, kurā kinomāni Anna Rozīte un Kaspars Zlidnis daudz ceļojuši un guvuši neaizmirstamus iespaidus.

Īsti kinomāni arī vasarā neaizmirst aiziet uz kino. A.Rozīte, būdama animācijas filmu fane, ir paspējusi noskatīties gan Nejaukais Es 2, gan Smurfi 2 un nevar vien sagaidīt jauno animācijas filmu Mošķīšu universitāte. Nepacietība saistās arī ar faktu, ka pirmo reizi savā radošajā karjerā

A.Rozīte kopā ar K.Zlidni šajā filmiņā ir ierunājuši pāris nelielas lomiņas.

Arī K.Zlidnis, neskatoties uz savu noslogotību, organizējot augusta sākumā Rīgā Pasaules čempionātu ielu vingrošanā, tomēr ir paspējis noskatīties gan Vilknadzi ar Hjū Džekmenu galvenajā lomā, gan tikko iznākušo gada intriģējošāko fantastikas filmu Elizeja.

Visa Kinomānijas radošā grupa ar nepacietību gaida rudens lielāko intrigu - izdzīvošanas drāmu kosmosā Gravitācija ar Džordžu Klūniju un Sandru Bulloku galvenajās lomās. Pirmizrāde paredzēta Venēcijas kinofestivālā, bet pie latviešu skatītājiem šī iespaidīgā 3D filma nonāks jau oktobrī. Kinomānijas veidotāji sola, ka rudens sezonā tiks sarūpētas ekskluzīvas intervijas ar pasaules kinozvaigznēm, kā arī īpaša uzmanība tiks veltīta darbiem, kas tiek filmēti tepat Latvijā.

Skatieties Kinomānijas piekto sezonu no 21.augusta trešdienās 23:00 kanālā TV3!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu