Liepājā notiks brīvdabas blūza mūzikas koncerts

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Piektdien, 18.jūlijā, plkst.22 Liepājā uz «Gypsy Camp» brīvdabas skatuves notiks blūza mūzikas koncerts ar «Mitrohin's Master Band» un «Ainars Pūpols & Pi Blues» piedalīšanos, informēja pasākuma organizatoru pārstāvis Edgars Āboliņš.

Viņš norādīja, ka šis būs viens no retajiem Pūpola koncertiem Latvijā šovasar un pirmais koncerts Liepājā pēc vairāk nekā gada pauzes. «Ainars Pūpols & Pi Blues» atskaņos koncertprogrammu «Pieskaries man».

Vjačeslavs Mitrohins ģitāru pirmo reizi ņēma rokās 1967.gadā. Pēc izglītības vijolnieks, mūziķis septiņdesmito gadu sākumā ieradās Rīgā no Liepājas un vēl pāris gadus vēlāk piekrita Raimonda Paula aicinājumam kļūt par ģitāristu grupā «Modo». Vēlāk sekojošajos juku laikos grupa izjuka un deviņdesmito gadu sākumā dienasgaismu ieraudzīja apvienība «Mitrohin's Master Band», kura pastāv vēl šodien, uzstājoties Latvijas klubos un festivālos un piedāvājot klausītājiem kvalitatīvu ģitārmūziku.

Abi mūziķi esot liepājnieki. Pēc Āboliņa teiktā, šādu mākslinieku savienojumu vienā koncertā dzirdēt iespējams reti.

«Gypsy Camp» atrodas viesnīcas «Fontaine Royal» pagalmā Stūrmaņu ielā 1, ieeja no Friča Brīvzemnieka ielas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu