«Ugunsgrēks» pirms beigām uzņem apgriezienus (29)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Tautā iemīļotais pašmāju seriāls «Ugunsgrēks 8» savu sezonas finālu piedzīvos jau parīt - 21. jūnijā, un cerams, ka beidzot Leona un Elizabetes kāzas notiks!

Kamēr TV3 seriāla «Ugunsgrēks» galvenie varoņi Leons un Elizabete cītīgi gatavojas savai baltajai dienai - kāzām,

citu varoņu ikdienā nebeidz mutuļot intrigas un dzīve sagādāt pārsteigumus.

Galvenais kāzu apdraudējums - Lūcija un Cēzars

Lai gan sākotnēji šķita, ka Elizabetes un Leona laimei briesmas vairs nedraud, jo Cēzars beidzot ieslodzīts psihiatriskajā slimnīcā, viss izvēršas citādi un šķirtenis rod ceļu, kā tikt uz brīvām kājām. Viņš tad arī ir pirmais drauds abu kāzu izjaukšanai. Arī Cēzara māte Lūcija ar sirdi un dvēseli ir gatava izjaukt šīs kāzas, ne vien sava dēla un mazdēla dēļ, bet arī aizstāvot savu pašlepnumu, kurš tika stipri samīts, uzzinot, ka Ziemelis vēlas atgūt Santu. Tikmēr Santa ir apņēmības pilna iznīcināt «veco kodi», kura ir izpostījusi viņas ģimeni. Tomēr Lūcija izrādās viltīgāka un Santa krīt viņas tīklos - Lūcija un Cēzars saķer, sasien un saindē Santu. Tomēr dzīvelīgā kaķa daba izglābj Santu un viņai izdodas brīdināt izmeklētāju Putniņu par notiekošo. Šķiet, ka starp Ziemeli un Santu viss notiks no jauna...

Foto: Ekrānšāviņš no video

Mīlas trijstūris: māte, meita un Daniels

Tikmēr kaislības tiek sakāpinātas Signes, Ramonas un Daniela starpā. Signe vēl aizvien dedzīgi vēlas izjaukt savas mātes Ramonas un Daniela attiecības, kamēr Ramona, vēl aizvien nezinot, ka istabene ir viņas pašas meita, mēģinās iznīcināt Signes plānus. Daniels ir izmisumā, jo nespēj izvēlēties starp abām dāmām - vai ar Ramonu doties uz Kanāriju salām, vai ar Signi doties uz kāzām. Kamēr viņš domā, Signei un Ramonai jau katrai ir savs plāns, kā iznīcināt sāncensi... Vai Signe tiešām tādēļ pārgulēs ar Danielu? Un kad beidzot Ramona uzzinās, ka Signe ir viņas meita?

Foto: Ekrānšāviņš no video

Ritas sapņi piepildās... Kisačka visu sabojā

Tikmēr Gunārs ir nācis pie prāta un beidzis dzīties pēc bagātām dāmām vai jaunām meičām. Beidzot viņš ierauga savu likteni un tā ir nekas cits kā viņa bijusī sieva Rita! Lai gan Rita sākotnēji spurinās pretī, liekas, ka abi vienosies par otro iespēju!

Tomēr Jevgēnijai, kurai, šķita, pats liktenis piespēlēja Fēliksu no Murmanskas, viss neiet kā plānots. Kisačka tomēr ļaujas Vadima aicinājumam, un Leona dvīņubrālis abus ierauga gultā... protams, saderināšanās gredzens, kurš tik grūti nāca, tiek atņemts un Fēlikss ir dusmu pilns...

Foto: Ekrānšāviņš no video

Kā beigsies šīs sezonas beidzamā sērija un vai kāzas notiks, uzzināsim jau rīt, 22.06. plkst. 20:30!

Komentāri (29)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu