Saimniekšova dalībnieki iepazīti. Arī Magone nepadosies! (41)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: tv3.lv

Šova «Saimnieks meklē sievu» 1. sērijā iepazinām deviņus brīvus un strādīgus vīriešus un vienu atraktīvu saimnieci – pagājušās sezonas dalībnieci Magoni Burku. Jau šobrīd visas Latvijas brīvās dāmas un kungi, kuri sapņo par dzīvi un darbu lauku nostūrī, tiek aicināti pieteikties, lai tuvāk iepazītos.

Ar šova palīdzību pie sievas cer tikt deviņi kungi no visas Latvijas!

* Codes pagastā dzīvojošais graudu audzētājs Mārtiņš Jātnieks teic: «21 gads nav par agru, lai meklētu sievu! Maniem vecākiem šajā vecumā jau bija ģimene, un tādēļ arī man jāsāk domāt.»

* Pūres pagastā dzīvojošajam lopkopim Dagnim Darģim (43 gadi) ir 30 govis un pašam savs motelis pie Ventspils - Rīgas šosejas. Sola savai jaunajai sieviņai dot iespēju uztaisīt pagrabu vīnam. «Man gan nav izstrādājies tēls. Jauka meitene - no 30 līdz 40 gadiem,» stāsta Dagnis, kurš nekad nav vēl precējies.«Šo pasākumu uztveru nopietni - var būt, ka gadās!»

* Lopkopis Mārtiņš Vaičulis (23 gadi) no Andrupenes pagasta mīl laukus un dabu. Saimnieks audzē gaļas liellopus, un vienīgā lieta, ko viņš prasa no līgaviņas, - lai neliktu braukt projām! «Nejūgšu lauku darbos iekšā, lai vairāk saimnieko pa māju,» domā Mārtiņš.

* Pirtnieks Renārs Manuilovs (30 gadi) no Bārbeles pagasta pretendē uz neparastākā saimnieka statusu. Aizraujas ar pirtslietām - noper tā, ka būsi kā no jauna piedzimis! Strādā ikdienā ar jauniešiem, organizē projektus un aizraujas ar teātra mākslu. «Samērā bieži esmu ārpus mājas - ar to jārēķinās,» brīdina Renārs. «Lai tā meitene nav par tievu un nav par resnu. Sieviete, kura var nopērt pašu pirtnieku!»

* Lopkopis un graudkopis Mārtiņš Bagātais (23 gadi) no Salas pagasta ir stalts latviešu zēns. Viens pats audzē 230 hektāros graudaugus, kā arī lielu lopu baru apkopj. «Šobrīd neredzu meitenei te pastāvīgu darbu - kādu dobi izravēt vai ēst uztaisīt... Meitenei jāpatīk laukos. Cacu nevajag. Tādu, kas krāso nagus un neko negrib darīt, guļ līdz vieniem dienā, - tādu ne,» stāsta Mārtiņš.

* Piensaimnieks Ainārs Lūsis (52 gadi) no Trapenes pagasta ir krietns vidzemnieks. Dzīvo dzimtas mājās - trešajā paaudzē un nodarbojas ar piensaimniecību. Bez sievas 10 gadus. Vajag sievu dārzkopi, lai atgrieztos arī bites Aināra dārzā. «Galīgi jaunu, astoņpadsmitgadīgu, negribētu, ap manu vecumu. Vairāk gan man tās brunetes patīk,» smej Lūša kungs.

* Ugunsdzēsējs Ingus Krūmiņš (32 gadi) no Blomes pagasta meklē sev vienkāršu meiteni un ar darbīgām rociņām. «Izpalīdzīga, saprotoša un lai var uzticēties. Man patīk arī sava veida kārtība, bet pedants neesmu,» stāsta Ingus. Ar lopiem šajā saimniecībā nav darīšanas, tā ka dāmas var neuztraukties - Ingus ir graudu audzētājs.

* Puķu audzētājs Jānis Liņķis (50 gadi) no Kurmāles pagasta dievina ziedus, un nākamajai saimniecei arī tiem vajadzētu patikt. Jānim ir divas pieaugušas meitas no pirmās laulības un skaista māja. «Normāla, mana vecuma sieviete, kas grib dzīvot laukos, patīk puķes un rudenī var aiziet sēnēs. Sieviete, kas var būt draudzene un sieva manās mājās,» savas prasības stāsta Jānis.

* Zirgkopis Raivis Granovskis (26 gadi) no Zlēku pagasta nesen pārcēlies uz laukiem. «Patīk rūpēties par sievieti, palutināt ar brokastīm gultā,» par sevi stāsta Raivis. «Galvenais, lai augums tāds, ko var apķert!» Raivis arī pirti atjaunojis paša spēkiem un plāno nākotnē arī turēt lopus, ne tikai savus divus zirgus.

* Deviņiem saimniekiem pievienojas arī pagājušās sezonas dalībniece Magone Burka (32 gadi) no Kalētu pagasta. «Gribu, lai ir spēcīgs, daudzmaz simpātisks, uz skaistu vairs neceru! Man patīk Brūss Viliss, Ģirts Ķesteris. Ir viņš tāds seksīgs. Vajag latvieti no Vidzemes. Galvenais, lai nesmēķē,» stāsta Magone. «Bija sapnītis, kur es biju ceļojumā un viņš aplika man maigi roku ap pleciem. Man tā roka jāatrod!» Pirmajā šova «Saimnieks meklē sievu» sezonā M.Burka devās uz biškopja Kaspara saimniecību, bet jaunajā sezonā viņa būs tā, kas vērtēs preciniekus. M.Burka sola izskatīt visas kandidatūras.

Sūtiet vēstuli, atklājot, kurš saimnieks vai saimniece iepaticies, www.tv3.lv vai pa pastu uz TV3.

Komentāri (41)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu