Lapsa grāmatu par Bērziņu sola jau šogad

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Žurnālists Lato Lapsa grāmatu par šodien ievēlēto Valsts prezidentu Andri Bērziņu (ZZS) sola uzrakstīt jau šogad, ziņo portāls "pietiek.com".

"Līdz šim esmu bijis izdevējs vai līdzautors vairākām grāmatām, kas veltītas pazīstamiem Latvijas valstsvīriem un oligarhiem, kā arī mūsu valsts kopējai mūslaiku vēsturei. Domāju, ka varu droši solīt - grāmata par ceturtdien ievēlēto jauno Valsts prezidentu Andri Bērziņu grāmatnīcu plauktos nonāks jau šogad," teikts Lapsas rakstā portālā.

Lapsa uzskata, ka Bērziņam

"piemīt daudz kas no tām īpašībām un biogrāfijas pagriezieniem, kā galīgi pietrūka līdzšinējam Valsts prezidentam Valdim Zatleram".

"Par jauno Latvijas valsts vadītāju ir kļuvis cilvēks, kura bagāžā ir krietni vairāk nekā Zatlera pateicību kaudzīte un dzīvesbiedres alkas pēc spožuma un komforta," norāda Lapsa. Par faktiem Bērziņa biogrāfijā, kas varētu būt saistoši lasītājiem, viņš nosauc "padomju laiku nomenklatūras "izdzīvošanas" skolu, "prihvatizācijas" līkločus, sekmes mežonīgajos deviņdesmitajos gados, kampšanas kursus Andra Šķēles, Andra Grūtupa un mazāk zināmu kungu vadībā, kā arī meksikāņu seriālu cienīgas kaislību drāmas".

Jau ziņots, ka otrajā Valsts prezidenta vēlēšanu kārtā Saeima šodien par Valsts prezidentu ievēlēja eksbaņķieri, Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) deputātu Andri Bērziņu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu