"Kamadenā" uzstāsies Ainars Mielavs

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinats

"Kamadena" mākslas telpā 2.jūnijā gaidāms dziedātāja un komponista Ainara Mielava koncerts "Latviešu romances", kurā skanēs dziesmas ar dzejas klasiķu vārdiem, informē "Kamadena".

Koncerta repertuārā būs dziesmas ar Aleksandra Čaka, Friča Bārdas, Rūdolfa Blaumaņa, Heinriha Heines un citu autoru vārdiem. Līdztekus skanēs arī krievu, franču, itāliešu un paša Mielava romantiskie skaņdarbi. Kopā ar Mielavu muzicēs Gints Sola un Aigars Voitišķis.

Ņemot vērā "Kamadena" mākslas telpas specifiku, šis būs īpaši intīms koncerts šauram klausītāju lokam. Tas ļaus ne vien vērot Mielava un viņa domubiedru uzstāšanos, bet arī pašiem klausītājiem iesaistīties līdzi dziedāšanā, sarunās un pārdomās.

"Kamadena" mākslas telpa radusi mājvietu līdzās tāda paša nosaukuma veģetāriešu restorānam Lācplēša ielā 12. Tā būtiski atšķiras no citām koncertu norises vietām Rīgā, jo mūziķiem un māksliniekiem tiek dota pilnīga brīvība improvizēt un veikt radošus eksperimentus publikas klātienē.

Biļetes uz koncertiem "Kamadena" mākslas telpā var iegādāties "Biļešu paradīzes" tirdzniecības vietās un internetā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu