Fotoreportāža: Gabija Morīno Kalnciema kvartālā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā Kalnciema kvartālā atkal skanēja čalas, tika saskandinātas vīna glāzes un baudīti pašmāju gastronomijas labumi. Vasara ir sākusies, un sākta arī brīvdabas sezona rīdzinieku tik iemīļotajā izklaides vietā. Vienlaicīgi tika ieskandināts arī festivāls «Live Fest», kas vasaras garumā priecēs melomānus vairākās Latvijas pilsētās. Atmosfēru uzsildīt patiešām izdevās vakara viešņai – gvatemaliešu izcelsmes dziedātājai Gabijai Morīno (Gaby Moreno), kuras uzstāšanos piedāvāja festivāls. Uz dziedātājas koncertu un brīvdabas sezonas atklāšanu Kalnciema kvartālā pulcējās aptuveni 3000 klausītāju.

Gabija ir spēcīgas balss īpašniece, kura dzied gan angļu, gan dzimtajā spāņu valodā, un vakara gaitā sanākušajiem bija iespēja pārliecināties, ka dziedātāja, iespējams, tiešām ir nākamā lielā mūzikas zvaigzne. Koncertā skanēja melodijas gan no Morīno repertuāra, gan pasaulē zināmi latino hiti. Rīdziniekus priecēja arī dziesmas no pēdējā dziedātājas albuma retro manierē (pirmais no Gabijas albumiem, kas izdots tikai un vienīgi spāņu valodā). Mākslinieces vieglā lēkāšana gan starp mūzikas stiliem, gan valodām, pazīstamākām un ne tik pazīstamām melodijām radīja muzikālu un dejojamu atmosfēru, kas tik ļoti piederas vasarīgajiem vakariem Kalnciema kvartālā.

Arī turpmāk ceturtdienas vakaros Kalnciema kvartāls turpinās priecēt ar lieliskiem koncertiem un iemīļotiem māksliniekiem, savukārt mūzikas festivāls «Live Fest» aicina satikties jau 30. jūnijā festivāla turpinājumā Dzintaru koncertzālē, kur būs iespēja baudīt īstu rokkoncertu ar latviešu roka leģendām un īpašajiem viesiem no Lielbritānijas grupu «Animals and Friends».

www.livefest.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu