Nešvila lepojas ar Džeku Vaitu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Bijušais rokgrupas "The White Stripes" solists Džeks Vaits (Jack White) savā dzimtajā pilsētā Nešvilā sestdien saņēmis Mūzikas pilsētas vēstnieka balvu.

Pilsēta šādu apbalvojumu piešķir pirmo reizi.

Vaits tika apbalvots par savu ieguldījumu mūzikā un Nešvilas tēla popularizēšanu pēdējo 12 mēnešu laikā ar savu mūziķa karjeru un ierakstu kompāniju "Third Man Records".

Vaits demonstrējis arī "uzticību Nešvilas unikālajam radošajam klimatam un muzikālajai dažādībai", ziņo interneta vietnei "Spinner.com".

Vaits ar sievu modeli Kārenu Elsoni (Karen Elson) un diviem bērniem dzīvo Nešvilā. Tur bāzēta arī viņa ierakstu kompānija, kas tika nodibināta 2009.gadā.

"Šīs dienas apbalvojums pauž atzinību personai, kas nes Nešvilas daudzveidīgo muzikālo vēstījumu pasaulē," norādīja pilsētas mērs Karls Dīns.

"Džeka Vaita individuālais talants un unikālais radošais gars nolīdzina plaisas starp žanriem un paaudzēm,

un es nevarētu būt vēl priecīgāks pateikties viņam par viņa darbu no mūzikas industrijas un pilsētas puses," viņš piebilda.

"Katru dienu mēs esam priecīgi būt pilsētā, kas patiesi veicina vietējo mūziku un uzņēmējdarbību un jaunas idejas. Es nezinu citu pilsētu, kuras mērs ir [pilsētas] mūzikas padomes valdē," sacīja Vaits.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu