Beja izlolotais sapnis ASV iesoļo pirmajā vietā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu kinorežisors un producents Maikls Bejs (Michael Bay) atgriežas pirmajā vietā Ziemeļamerikas kinoteātros, bet šoreiz bez milzu robotu palīdzības.

Šajā kopumā ļoti pieticīgajā nedēļas nogalē pirmo vietu ieņēmusi Beja režisētā lente «Vaiga sviedros» («Pain & Gain»). Iekasētā summa 20 miljoni atbilst ekspertu izteiktajām prognozēm.

Filmu Latvijā pirmo reizi varēs redzēt jau ceturtdien, kad notiks filmas speciālais blogeru seanss.

Anotācija. Reiz fitnesa trenerim apnika staigāt treniņtērpā. Viņš nolēma radikāli mainīt savu likteni un kļūt bagāts. Atrada divus neveiksmīgus kultūristus un piedāvāja viņiem plānu, kā nolaupīt viņa klientu-miljonāru. Bet, ja organismā muskuļu ir vairāk nekā smadzeņu, pat vislabākais plāns, nošpikots no asa sižeta filmas, var izgāzties…

Galvenajā lomās - Marks Vālbergs, Dveins Džonsons un Vladimirs Kļičko.

Otro vietu ieņem «Tron: Legacy» režisora Džozefa Kosinska (Joseph Kosinski) jaunā filma «Aizmirstība» («Oblivion») ar Tomu Krūzu (Tom Cruise) galvenajā lomā, kas vēl pirms nedēļas bija pārliecinoša līdere. Iekasēti vien 17,4 miljoni, tādējādi apstiprinājusies prognoze, ka ieņēmumu kritums būs straujš.

Foto: publicitātes


Trijnieku noslēdz sporta drāma «42». Šī filma var palepoties ar krietni vien mērenāku ieņēmumu kritumu, kas ļāvis iekasēt 10,7 miljonus.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu