«Dzejtaurenis» būs skatāms Zirgu pastā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Dzejtaurenis 2012. gadu pavadīja ar ļoti nozīmīgiem notikumiem, proti, Spēlmaņu nakts balvu nominācijā Gada izrāde bērniem vai jauniešiem, kā arī Baltijas teātra festivāla balvu par izcilību mūzikā. Tādēļ šogad Dzejtaurenis savu lidojumu pretī pavasarim sāk ar vēl lielāku prieku un iedvesmu. Rīgas skatītājiem būs iespēja satikt Dzejtaureni 20. aprīlī plkst. 15:00 Zirgu pastā.

«Mums ir patiess prieks, ka Dzejtaurenis var turpināt priecēt mazos un lielos apmeklētājus, jo mēs esam ieguldījuši ļoti lielu darbu un pašiem šķiet, ka tik ļoti maz skatītāju to ir paspējuši noskatīties! Tādēļ šo pavasari sagaidīsim dažādās Latvijas pilsētās, un paldies par to Valsts kultūrkapitāla fondam,» teic komponists un mūziķis Rihards Zaļupe.

Izrādē Dzejtaurenis kustība, tēli, ēnas un mūzika veidos dzejas pasauli. Projektā piedalās laikmetīgās dejas horeogrāfe un dejotāja Elīna Breice, mūziķis un komponists Rihards Zaļupe. Izrādes režisors Varis Klausītājs iedvesmojies no Aivara Neibarta dzejoļu krājuma Taureņkaraļvalstība, kas arī ir pamats darbībai uz skatuves.

Izrāde ir veidota bez teksta, un tai ir kamerformāts.

Ārpus Rīgas izrādes plānotas:

22.05. Ventspilī, teātra namā Jūras Vārti;

23.05. Liepājā, Olimpiskā centra Rožu zālē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu