Labāk sadedziniet Bībeli, nevis nogaliniet!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Islāma loģika ir apbrīnojama. Tā vietā, lai kaut kā vērstos pret kādu antiņu Floridā (amerikāņu mācītāju Teriju Džonsu), kurš 20.martā mazā baznīciņā bija sarīkojis improvizētu tiesas prāvu, kurā musulmaņu svētie raksti "notiesāti" un sadedzināti, saniknotie islāma ekstrēmisti atbildējuši ar nevainīgu cilvēku nogalināšanu. Pagājušo piektdien saniknoti protestētāji uzbruka ANO misijas telpām Afganistānā. Diviem ANO darbiniekiem tika nocirsta galva...

Apbrīnojama, protams, ir arī minētā Terija Džonsa un viņa "dedzinātāju grupējuma" bruņnieciskā izpratne par konkurējošo reliģiju. Viņš un viņa sekotāji uzskatīja, ka tieši musulmaņu svētā grāmata Korāns (to pravietiem Muhamedam, kā tic musulmaņi, atklājis pats Dievs) ir "vainīga" daudzos noziegumos, tajā skaitā 2001.gada 11.septembra notikušajos teroraktos ASV. Viņš domājis, ka šāds dedzināšanas akts būs "ar pozitīvām sekām". Kļūda!

Taisnības labad gan jāsaka, ka zināms patiesības grauds tajā ir. Diemžēl islāmisti 21.gadsimtā daudz aktīvāk reālajā dzīvē praktizē savu reliģiju un Dieva vārdā (to interpretējot) tik tiešām ir gatavi pat nogalināt. Atskatoties vēsturē, reliģijas (jebkuras) aizsegā visā pasaulē ir cietuši miljoniem nevainīgu cilvēku ... bet ne par to stāsts.

Mīļie musulmaņu draugi, labāk sadedziniet Bībeli, sadedziniet zinātniskā ateisma autora Ričarda Dokinsa (Richard Dawkins) "The God Delusion", Supermena un Betmena komiksus vai jebkuru citu "daiļliteratūru", nevis ejiet ielās un nogaliniet nevainīgus cilvēkus! Arī kristiešu svētajiem rakstiem droši var "uzvelt" vainu daudzos Krusta karos, inkvizīcijās u.tml. Sarīkojiet Kandahārā savu improvizētu tiesas prāvu un sadedziniet kaut vai simts Bībeles. Vismaz neviens cilvēks no tā neciestu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu