"Prāta programmēšanai" seko "Prāta labirints"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izdevniecība "Lietusdārzs" laidusi klajā otru "Prāta programmēšanas" ("Mind Programming") autora Eldona Teilora (Eldon Taylor) grāmatu par katram cilvēkam tik tuvo un reizē noslēpumaino parādību - prātu, informē izdevniecībā.

Apgaismību nevienam nevar pasniegt uz paplātes. Toties cilvēkā var modināt jautājumus, kas liek pievērsties savas dziļākās būtības meklējumiem. Tieši to dara grāmata "Prāta labirints" ("“What Does That Mean? Exploring Mind, Meaning And Mysteries").

Autors atklāj savu apbrīnojamo pieredzi, kas rosina pētīt ne tikai redzamo un taustāmo pasauli, bet arī to, kas atrodas aiz fiziskās realitātes robežām.

Vēstot par paša piedzīvoto un izprasto, viņš iesaista lasītāju sarunā par dzīves jēgu,

rakstura veidošanos, ticību vai neticību brīnumiem un citām tēmām, ar kurām mums bieži jāsastopas, bet kurās daudzkārt neuzdrīkstamies iedziļināties.

Vai esat pieredzējuši notikumu, ko nekā nespējat izskaidrot? Vai esat prātojuši par to, kas ietekmē jūsu raksturu, personību un domas? Vai ticat nejaušībām? Vai iespējams ticēt brīnumiem pasaulē, kas šķiet ļaunuma pilna?

"Prāta labirints"
"Prāta labirints" Foto: publicitātes

Par autoru

Eldons Teilors ir psiholoģijas un metafizikas doktors, nekonfesionāls garīdznieks un Amerikas Psiholoģijas asociācijas biedrs. Daudzus gadus viņš strādājis gan kā kriminālizmeklētājs, gan pētnieks, cenšoties izzināt cilvēka prāta dzīles un noskaidrot, kā mēs varam kļūt par sava prāta pavēlniekiem. Viņa sarakstītās grāmatas tulkotas daudzās valodās, viņa vadītās lekcijas un semināri ir plaši apmeklēti.

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu