ASV seko cilvēkam, kurš izmanto visu savu smadzeņu potenciālu

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Par ienesīgāko filmu ASV un Kanādas kinoteātros nedēļas nogalē no 18. līdz 20. martam kļuvusi lente "Limitless", ziņo ārvalstu prese.

Zinātniskās fantastikas trilleris "Limitless", kurā titullomas spēlē aktieris Bredlijs Kūpers (Bradley Cooper) un kino leģenda Roberts de Niro (Robert de Niro), pirmajās trīs dienās iekasējis 19 miljonus dolāru, un ar to pietika, lai pārliecinoši apsteigtu pārējos abus nedēļas nogales jaunumus. Filmu izrāda 2756 kinoteātros.

Filmas galvenais varonis (Bredlijs Kūpers) ir ne sevišķi veiksmīgs romānu autors Edijs Morra, kas kādu dienu satiek sen neredzētu paziņu, kas viņam iedod eksperimentālu tableti, kas uz 100% "iedarbina Morras smadzeņu potenciālu" un momentā pārvērš viņa dzīvi.

Tādējādi filma skar plaši izplatīto mītu, ka cilvēks izmanto tikai 10% savu smadzeņu.

Jaunā animācijas filma "Rango", kurā galvenā varoņa - hameleona Rango tēlā iejuties populārais aktieris Džonijs Deps (Johnny Depp), šonedēļ saglabājusi 2. vietu (15,3 miljons).

Foto: publicitātes

Otrs spēcīgākais nedēļas jaunums ir studijas "Lionsgate" trilleris "The Lincoln Lawyer", kas iekasējis 13,4 miljonus, savukārt komēdija "Pols" ("Paul"), trešais jaunums, ar 13,1 miljonu atrodas topa piektajā vietā.

Kopējie kases ieņēmumi nedēļas nogalē bijuši par aptuveni 10% zemāki nekā tajā pašā laika posmā pirms gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu