Amerikā notiek "kauja par Losandželosu" (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šonedēļ Ziemeļamerikas kinoteātros vispieprasītākā filma ir zinātniskās fantastikas trilleris "Battle: Los Angles" ("Kauja Losandželosā"), vēsta ārzemju prese. Latvijā filma no 18. marta.

Tas, ka studijas "Sony" fantastikas trilleris, kurā reālistiskā manierē attēlots citplanētiešu uzbrukums Losandželosai, kļūs par nedēļas nogales ienesīgāko filmu, bija prognozējams. Filma, kuru ASV un Kanādā izrāda 3417 kinoteātros, pirmajās trīs dienās iekasējusi 36 miljonus, un tas ir 2011.gada līdz šim otrs veiksmīgākais starts pēc animācijas filmas "Rango" panākumiem (38 miljoni).

Filmu kritiķi "Kauju Losandželosā" salīdzina ar 2009.gada reklāmu un mūzikas video režisora Nīla Blomkempa (Neill Blomkamp) lenti "District 9." ("9.rajons"), tiesa, kritiķu sajūsma par "Battle: Los Angles" ir krietni vien piezemētāka.

Pagājušās nedēļas līdere "Paramount Pictures" jaunā animācijas filma "Rango", kurā galvenā varoņa - hameleona Rango tēlā iejuties populārais aktieris Džonijs Deps (Johnny Depp), šonedēļ noslīdējusi uz 2. vietu (23,1 miljons).

Trešo pozīciju ieņem "Krēslas" režisores Katrīnas Hārdvikas (Catherine Hardwicke) jaunākais darbs – "Red Riding Hood" ("Sarkangalvīte"). Mīlas stāsts, kas mijas ar visiem labi zināmās pasakas motīviem, pirmajās trīs dienās iekasējis 14 miljonus dolāru 3030 kinoteātros. Lai arī tas ir mazāk par studijas "Warner Bros." prognozēm (20 miljoni), sagaidāms, ka filma, kura izmaksājusi 40 miljonus, pasaules mērogā tai nesīs peļņu.

Amerikā notiek "kauja par Losandželosu"
Amerikā notiek "kauja par Losandželosu" Foto: publicitātes

Kopējie nedēļas nogales rezultāti bijuši par 10% zemāki nekā tajā pašā laika posmā pirms gada.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu