Avrila Lavinja pirmo reizi pati producē savas dziesmas (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

No 9.marta arī Latvijā pieejams kanādiešu dziedātājas Avrilas Lavinjas (Avril Lavigne) ceturtais studijas albums "Goodbye Lullaby". Japānā albums pieejams jau no 2., bet ASV no 8.marta.

26 gadus vecā dziedātāja piedalījusies visu jaunā albuma dziesmu rakstīšanā un divas no tām – "4 Real" und "Goodbye" – viņa pilnībā sarakstījusi pati.

"Albums ir ļoti patiess un emocionāls. Esmu uzdrīkstējusies parādīt savu ievainojamību,"

atklāj dziedātāja. "Albums vēsta par grūtību pārvarēšanu – kādam tā būs šķiršanās, citam – darba zaudējums. Bet mēs tam tiekam pāri un iekšēji augam."

Lavinja arī pati bijusi vairāku albuma dziesmu producente.

"Man bija svarīgi, lai vokāls būtu galvenais instruments un lai nepazustu emocijas, tāpēc pirmoreiz pati biju savu dziesmu producente," stāsta dziedātāja.

Avril Lavigne "Goodbye Lullaby"
Avril Lavigne "Goodbye Lullaby" Foto: Publicitātes foto

Kanādiešu dziedātāja un dziesmu autore Avrila Lavinja uz mūzikas skatuves debitēja 2002.gadā, 17 gadu vecumā izdodot albumu "Let Go", un līdz šim visā pasaulē pārdoti vairāk nekā 30 miljoni viņas albumu kopiju. Paralēli mūzikai Avrila darbojas arī modes industrijā – viņai pieder zīmols "Abbey Dawn" un viņa izdevusi divas smaržas - "Black Star" un "Forbidden Rose".

Dziedātāja arī nodarbojas ar labdarību – viņas vārdā nosauktais fonds palīdz smagi slimiem bērniem un jauniešiem.

Atgādinām, ka Avrila Lavinja Rīgā uzstājās 2008. gadā.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu