Skorsēze un di Kaprio pievērsīsies Volstrītas spekulācijām

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP

Pie jaunās kinolentes ar Leonardo di Kaprio (Leonardo DiCaprio) piedalīšanos "The Wolf of Wall Street" režisēšanas, kas sākotnēji tika uzticēta Ridlijam Skotam, tomēr ķersies Mārtins Skorsēze (Martin Scorsese), vēsta interneta vietne "worstpreviews.com".

Filmas pamatā ir Džordana Belforta romāns, kurā vēstīts par kādu brokeru firmas mākleri, kurš ir atkarīgs no narkotikām, alkohola un seksa.

Filmā tiks atspoguļoti galvenā personāža dzīves kāpumi un kritumi, kad viņš no multimiljonāra astoņdesmitajos gados kļuva par federālo notiesāto, kuram 1994.gadā saistībā ar apsūdzībām par spekulācijām biržā uz mūžu aizliedza nodarboties ar vērtspapīru darījumiem.

Adaptētā scenārija autors ir Terijs Vinters, un filmas uzņemšana tiks sākta šā gada jūnijā.

Atgādinām, ka nesen Sandensas kinofestivālā pirmo reizi prezentēta kāda jauna dokumentālā filma "The Flaw" ("Kļūda"), kuras veidotāji uzskata, ka 2008.gada finanšu krīze norādījusi ne tikai uz Volstrītas alkatību, bet arī uz vidusmēra amerikāņu aizvien pieaugošajām ekonomikas problēmām. Volstrītas tēma caurvij arī Olivera Stouna (Oliver Stone) Holivudas drāmu "Wall Street: Money Never Sleeps" ("Volstrīta: Nauda nekad neguļ") ar Maiklu Duglasu (Michael Douglas) galvenajā lomā.

Leonardo di Kaprio un Mārtins Skorsēze kopīgi sadarbojušies tādās filmās kā "The Departed" ("Atkritēji"), "Slēgtā sala" ("Shutter Island"), "Aviators" u.c.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu