"Radiohead" publisko jaunu video "Lotus Flower" (58)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Britu grupa "Radiohead" savu jauno albumu "The King Of Limbs" izdod jau šodien, nevis, kā nedēļas sākumā solīts, sestdien, ziņo "NME.com".

Albumu iespējams pasūtināt grupas mājas lapā "thekingoflimbs.com". "The King of Limbs" būs iespējams lejupielādēt par sešām sterliņu mārciņām (4,99 latiem).

Kā pirmais jaunā albuma vēstnesis publiskots arī jaunais singls "Lotus Flower", kuram tapis Garta Dženingsa (Garth Jennings) režisēts videoklips (skat. video).

Melnbaltajā klipā redzams grupas solists Toms Jorks, dejojot horeogrāfa Veina Makgregora (Wayne McGregor) iestudētas deju kustības.

Grupa atklājusi arī jaunā albuma iedvesmas avotu. Tas ir kāds tūkstoš gadus vecs ozols, kas atrodas Viltšīras grāfistes Severneika Mežā (Savernake Forest) netālu no "In Rainbows" plates ierakstu studijas. Grupas dalībnieki kopīgi nofotografējušies pie minētā koka un publicējuši foto savā mājas lapā. 

Jaunais albums tiks izdots divos formātos. Digitāli un kā "avīze" - maijā.

Grupa paziņojumā atklāj, ka, iespējams, "pirmais avīzes formāta albums pasaulē" tiks izdots 9. maijā.

Radiohead un ozols
Radiohead un ozols Foto: Publicitātes foto

Komentāri (58)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu