Semjonovs no Ēģiptes atvedis "Ielu revolūciju"! (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

TV3 raidījuma "Nekā personīga" žurnālists Sandijs Semjonovs un operators Uldis Ķikāns vakar pēcpusdienā veiksmīgi atgriezušies no nemieru plosītās Ēģiptes! Robežsargi, izbraucot no valsts, turēja solījumu un atdeva ceļojuma sākumā atņemto videokameru, tāpat žurnālistiem izdevās izvest Ēģiptē safilmētos materiālus.

Dokumentālās filmas "Ielu revolūcija" autors S.Semjonovs sniedz ieskatu par sagaidāmo: „Cīņa par brīvību. Nu jau divas nedēļas Ēģiptes galvaspilsētā Kairā pilsētas centrā ik dienu demonstrācijās pulcējas tūkstošiem cilvēku. Pulcējas, lai gāztu Mubaraka režīmu, izcīnītu demokrātiju.

Līdzīgi kā Latvijā pirms divdesmit gadiem, kad savu brīvību sargājām barikādēs. Ielu revolūcija. Mubaraks vai opozīcija?

  Kā beigsies krīze Ēģiptē? Vai tiešām radikālie islāmisti pārņems varu? Nobažījusies ir visa pasaule un arī Ēģiptē dzīvojošie latvieši. Žurnālisti no visas pasaules kļuvuši par Mubaraka atbalstītāju galvenajiem ienaidniekiem. Viņi Kairas ielās tiek sisti un izsekoti. TV un foto kameras tiek atņemtas un sasistas. Dažādi viedokļi un atšķirīgi uzskati. Vai iespējama arābu demokrātija? Vai Ēģipte un Tunisija ir tikai sākums? Tie ir jautājumi, uz kuriem meklēsim atbildes.”

Dokumentālā filma "Ielu revolūcija Kairā" jau šajā svētdienā, 13.februārī, 20:25 TV3!

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu